Fotbal intern

“Am fost sunat şi de prieteni, a fost 11 metri clar!”

Preşedintele grupării FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, s-a arătat dezamăgit de evoluţia elevilor lui Leo Grozavu din finalul partidei, cînd ACS a fost foarte aproape de egalare, deşi evolua cu...
08.03.2014 | 17:49
Am fost sunat si de prieteni a fost 11 metri clar
ADVERTISEMENT

Preşedintele grupării FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, s-a arătat dezamăgit de evoluţia elevilor lui Leo Grozavu din finalul partidei, cînd ACS a fost foarte aproape de egalare, deşi evolua cu doi jucători mai puţin.

„Într-adevăr, astăzi, din minutul 80 ne-am pierdut luciditatea şi am dezamăgit spre final printr-un joc foarte modest. N-am ştiut să gestionăm în prima repriză omul în plus şi nici în a doua repriză. Vă spun cu sinceritate că nu m-am bucurat la nici un cartonaş pentru că avem experienţă din anii trecuţi şi foarte multe exemple din fotbalul intern şi european cînd s-au văzut foarte multe jocuri cu om în plus care nu poţi să le tranşezi în favoarea ta. Trebuie să recunoaştem şi să fim realişti: nu avem o experienţă în Liga 1, nu avem un istoric, nici măcar două campionate la Liga 1 şi trebuie să avem răbdare cu aceşti jucători pentru că ăştia îi avem la dispoziţie la momentul acesta şi trebuie să îi încurajăm pentru că e greu cînd joci în faţa propriilor suporteri şi mai ales cînd nu eşti încurajat. E clar, e normal ca publicul să fie pretenţios la 1 – 0, cînd ai jocul la discreţie. Dacă marca Codoban 2 – 0 sunt sigur că erau adulaţi la final”, a afirmat Cornel Şfaiţer.

ADVERTISEMENT

La rîndul său, antrenorul secund al lui ACS Poli Timişoara, consideră că echipa sa nu merita să piardă contra lui FC Botoşani. „Vreau să felicit în special echipa noastră pentru dăruirea care a avut-o, în special din momentul în care a rămas în inferioritate numerică. Ştiam de la început că este un meci echilibrat, aşa a şi fost, în ciuda diferenţei numerice din teren din cauza celor două eliminări, a fost un meci extrem de echilibrat din care cred eu că meritam să obţinem cel puţin un punct după cum a decurs jocul”, a spus Petruescu, conform botosaneanul.ro.

Referitor la arbitraj, antrenorul secund al bănăţenilor a declarat: „Sînt alţii îndreptăţiţi să o facă, dacă au fost sau nu corecte, asta rămîne să analizeze comisia. Nu pot să mă pronunţ nici în privinţa eliminărilor, nici a fazei dubioase din care am înţeles că puteam să obţinem o lovitură de la 11 metri. Sînt alţii în măsură să o facă”.

ADVERTISEMENT

Atacantul lui ACS Poli Timişoara, Szabolcs Szekely, s-a arătat extrem de deranjat de prestaţia arbitrilor la partida contra moldovenilor. În prelungirile partidei, bănăţenii au solicitat o lovitură de pedeapsă în urma unui henţ, însă “centralul” Bîrsan a lăsat jocul să continue. ”Este foarte greu să joci cu doi jucători în lipsă. Dar, speranţa moare ultima, îmi cunosc foarte bine coechipierii. Sîntem o echipă care muncim, avem voinţă şi vom duce echipa în obiectiv. Am fost sunat şi de prieteni, a fost 11 metri clar. Pentru că trebuia să fie eliminat şi fundaşul lor central, a  făcut două faulturi pe contraatacurile nostre, n-a primit nici măcar galben, iar primul nostru cartonaş galben l-a dat prea uşor la Popovici. Voi marca, sînt foarte bucuros că fac parte din acestă echipă şi am fost pe teren azi, tot stadionul din Botoşani ne-a aplaudat azi. Păcat că unii arbitrii strică un spectacol frumos”, a declarat Szekely la o televiziune de sport.