Fotbal international

Dezastru pentru Laurențiu Reghecampf în Liga Campionilor Asiei! Al Wasl umilită în Irak. Video

11.03.2019 | 18:19
Dezastru pentru Laurentiu Reghecampf in Liga Campionilor Asiei Al Wasl umilita in Irak Video

Antrenorul Laurențiu Reghecampf a trăit un adevărat dezastru în Liga Campionilor Asiei, după ce formația sa, Al Wasl, a fost învinsă categoric în deplasare, cu scorul de 5-0, de echipa irakiană Al Zawra’a. Acest eșec total neașteptat din etapa a doua a fazei grupelor a venit după ce gruparea din Emiratele Arabe Unite câștigase în prima rundă cu una dintre pretendentele la calificare, Al Nasr din Arabia Saudită.

Dezasatru pentru Laurențiu Reghecampf în Liga Campionilor Asiei

Dezastrul pentru Laurențiu Reghecampf în etapa a doua din faza grupelor Ligii Campionilor Asiei a început la mijlocul primei reprize, atunci când irakienii au deschis scorul prin Samal Saeed. Gazdele și-au continuat recitalul și și-au majorat avantajul în minutul 36 prin Alaa Abbas, iar trei minute mai târziu Al Wasl a rămas în inferioritate numerică după ce brazilianul Fabio Lima a primit direct cartonașul roșu.

Repriza secundă a fost un adevărat galop de sănptate pentru Al Zawra’a care a mai punctat de trei ori până la final prin Alaa Abbas 51, Mohannad Abdulraheem 75 și Hussein Al Jwayed 84 din penalty. Singura scuză a formației pregătite de Laurențiu Reghecampf a fost absența mai multor vedete de la acest meci, brazilienii Ronaldo Mendes, Matheus Da Silva, Lima și Caio.

Samal Saeed sărbătorește deschiderea scorului în meciul din Liga Campionilor Asiei
Samal Saeed sărbătorește deschiderea scorului în meciul din Liga Campionilor Asiei

Al Wasl a coborât pe locul 2

În urma acestei înfrângeri, Al Wasl a coborât pe locul secund în Grupa A a Ligii Campionilor Asiei, cu trei puncte, fiind întrecută chiar de echipa care a învins-o, Al Zawra’a, care a acumult patru puncte. Trupa lui Laurențiu Reghecampf ar putea ajunge chiar pe poziția a treia, dacă în celălalt meci al grupei în care se întâlnesc Al Nasr și iranienii de la Zob Ahan, nu se va înregistra un rezultat de egalitate.

În etapa a treia a Ligii Campionilor Asiei, Al Wasl va juca pe teren propriu, în 8 aprilie, de la ora 18:40, cu Zob Ahan. Până atunci, formația pregătită de Laurențiu Reghecampf va mai juca în Cupa Președintelui cu Shabab Al Ahli Dubai (16 martie) și în campionatul Emiratelor Arabe Unite cu Al Dhafra (30 martie) și Al Nasr (3 aprilie). În acest moment, Al Wasl se află pe locul 10 în clasament.