ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Dezastru! Au fost depunctaţi pentru a doua oară şi riscă EXCLUDEREA din Liga 1!

Comisia de Disciplină a decis depunctarea Coronei Braşov cu opt puncte pentru neplata TVA-ului către Oţelul Larissa, în urma transferurilor jucătorilor Marius Martac şi George Ştefan. Gruparea...
Autor: Răzvan Scarlat | 07.05.2014 | 18:56
Dezastru! Au fost depunctaţi pentru a doua oară şi riscă EXCLUDEREA din Liga 1!

Comisia de Disciplină a decis depunctarea Coronei Braşov cu opt puncte pentru neplata TVA-ului către Oţelul Larissa, în urma transferurilor jucătorilor Marius Martac şi George Ştefan. Gruparea braşoveană se află la a doua depunctare, urmînd ca la a treia să fie exclusă din campionat.

ADVERTISEMENT

Corona a achitat datoria de 80.000 de euro către Oţelul, însă nu şi TVA-ul în valoare de 19.200 de euro. Adrian Teodorescu, preşedintele Larissei, a conformat, pentru prosport.ro, informaţia că gruparea din Liga 1 a fost din nou depunctată.

“Acum venim şi noi de la Bucureşti. Va pot confirma că formaţia Corona a fost sancţionată cu cîte patru puncte pentru fiecare dosar (dosarele Martac şi Ştefan Alin George), plus interzicerea la transferuri. Următorul termen este pe 14 mai, poate vor plăti pînă atunci”, a declarat Teodorescu.

ADVERTISEMENT

 

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!