DEZASTRU! Cum poate Neymar să ÎNGROAPE Brazilia la Copa America!

Calculele în grupa C de la Copa America s-au complicat după ce Brazilia a pierdut cu 0-1 meciul împotriva Columbiei. În finalul partidei, spiritele s-au încins şi Neymar şi Bacca au fost...
19.06.2015 | 00:21
DEZASTRU Cum poate Neymar sa INGROAPE Brazilia la Copa America

Calculele în grupa C de la Copa America s-au complicat după ce Brazilia a pierdut cu 0-1 meciul împotriva Columbiei. În finalul partidei, spiritele s-au încins şi Neymar şi Bacca au fost eliminaţi după un clinci. Brazilianul l-a lovit cu capul în gură pe Murillo, iar în ajutorul columbianului a sărit Bacca, Neymar fiind îmbrîncit de atacantul Sevillei. 

VEZI VIDEO:

Loading the player…

Brazilia rămîne fără cel mai bun om înainte de ultimul meci al grupei, împotriva Venezuelei. Starul a scăpat ca prin urechile acului de o suspendare de două etape. Neymar a fost suspendat iniţial 2 etape, însă comisiile au revenit asupra deciziei şi brazilianul va sta doar o etapă, chiar dacă a fost eliminat direct.

Erou la Barcelona, (Z)erou la naţională

Neymar venea pe cai mari la echipa naţională după ce a cîştigat tripla alături de Barcelona (campionat, Cupa Regelui, Liga Campionilor). Brazilia vrea mai mult ca oricînd să cîştige Copa America şi să şteargă din amintirea suporterilor fiasco-ul de la Campionatul Mondial, unde au fost umiliţi de Germania cu 1-7.

Neymar a fost decisiv în primul meci al competiţiei, 2-1 cu Peru (gol şi assist). Totuşi, acest gest necugetat din finalul meciului împotriva Columbiei ar putea să coste naţionala. Pierderea este una imensă pentru Dunga, care nu îşi permite paşi greşiţi cu Venezuela în ultimul meci al grupei.

Neymar se victimizează: “Asta se întîmplă cînd e un arbitru slab!” 

Neymar a fost foarte nervos la finalul întîlnirii şi după meci a pus tunurile pe arbitraj: “Folosesc regulile împotriva mea. M-a lovit mingea în mînă neintenţionat şi mi-au dat galben. Asta se întîmplă cînd e un arbitru slab la centru. 

La final a fost un meleu. Nu cred că trebuia eliminat nimeni. Am fost împins. Eu am mai luat un galben şi am fost eliminat. Aşa au stat lucrurile”, a declarat Neymar la finalul meciului.

Starul brazilienilor a declarat că are încredere în jucătorii echipei şi speră ca ei să îi îndrepte greşeala: “Îmi asum întreaga responsabilitate pentru eşec. Nu a fost un meci bun, dar am încredere că jucătorii vor putea să obţină victorii şi fără mine”, a spus Neymar.

Grupă NEBUNĂ

După victoria Columbiei, calculele se complică în grupa C de la Copa America. 3 echipe: Brazilia, Columbia şi Venezuela au cîte 3 puncte. În mod surpinzător, venezuelenii au şansa să conducă grupa dacă vor face măcar un egal împotriva formaţiei din Peru, într-un meci din a doua etapă.

Totuşi, Peru e favorită la casele de pariuri înainte de acest meci şi în cazul unei victorii a peruvienilor, toate cele 4 echipe din grupă vor avea cîte 3 puncte cu o etapă pînă la final.

vene

Brazilia va evolua în ultima etapă împotriva Venezuelei, echipă care a învins Columbia în primul meci din grupa C. Brazilia are nevoie de cel puţin un egal pentru a se califica în sferturile de finală.