News

Dezastru după prima zi de relaxare la Vaslui. Imaginile care arată că oamenii nu au înțeles nimic în ultimele luni

16.05.2020 | 14:09
Dezastru dupa prima zi de relaxare la Vaslui Imaginile care arata ca oamenii nu au inteles nimic in ultimele luni
ADVERTISEMENT

În prima zi de relaxare, locuitorii din Vaslui au profitat de libertate și au ieșit în parcurile din oraș, dar au lăsat dezastru în urma lor.

Dezastru după prima zi de relaxare la Vaslui

Locuitorii din Vaslui au profitat de prima zi de relaxare și au ieșit în parcurile din oraș, dar au lăsat dezastru în urma lor, după cum arată imaginile publicate de Adevărul.

ADVERTISEMENT

Cei care au ieșit, sâmbătă, în Parcul Independenţa din centrul municipiului Vaslui, au uitat de regulile de bună purtare și au lăsat gunoaiele aruncate peste tot, semn că oamenii nu au învățat nimic în ultimele luni de izolare.

Astfel, imaginile care circulă pe internet arată o mizerie de nedescris lăsată în urmă de vasluinei în parcul aflat în centrul orașului Vaslui.

ADVERTISEMENT

Fotografiile postate pe internet arată cum micul parc din faţa Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui a fost de-a dreptul sufocat de gunoaie la scurt timp de la inatrarea în vigoare a stării de alertă.

Oamnii au aruncat gunoaiele peste tot

Locuitorii din Vaslui au aruncat gunoaiele la voia întâmplării
Locuitorii din Vaslui au aruncat gunoaiele la voia întâmplării

Grămezi de ambalaje, peturi, pahare din plastic, doze de bere sau alte resturi menaje au fost pur și simplu aruncate la voia întâmplării de locuitorii din Vaslui ieşiţi să se relaxeze în aer liber după o perioadă lungă de izolare și stat în case.

ADVERTISEMENT

Fotografiile care arată ce dezastru au lăsat în urma lor vasluienii au fost postate pe Facebook chiar de un polițist din cadrul IPJ Vaslui.

Acesta a scris alături de fotografii ”Conştiinţa umană”, iar oamenii care au văzut imaginile au reacționat imediat, criticând gestul oamenilor care ”nu meritau să iasă din izolare”.

ADVERTISEMENT