Sport

EXCLUSIV/ Se ÎNCHIDE Mogoşoaia? DEZASTRU financiar la FRF!

Federaţia Română de Fotbal este în plin proces de diminuare a cheltuielilor, dată fiind situaţia financiară în care se află. Totul în timp ce actuala şi fosta conducere se acuză reciproc...
20.02.2015 | 14:10
EXCLUSIV Se INCHIDE Mogosoaia DEZASTRU financiar la FRF

Federaţia Română de Fotbal este în plin proces de diminuare a cheltuielilor, dată fiind situaţia financiară în care se află. Totul în timp ce actuala şi fosta conducere se acuză reciproc de situaţia în care s-a ajuns. Una dintre soluţiile luate în calcul de Răzvan Burleanu şi echipa sa este închiderea complexului de la Mogoşoaia, anunţă sursele FANATIK.RO.

BOMBA ANULUI!!! SIMONA HALEP, GOALA IN PLAYBOY?? ANUNTUL SPORTIVEI!!!

Conform calculelor făcute de federali, cheltuielile pe care le implică întregul complex nu s-ar justifica. Părerile rămîn împărţite, iar o decizie ar urma să fie luată în următoarea perioadă, în funcţie de sponsorizările care ar urma să fie găsite.

DRAMA!!! A MURIT IN ACEASTA DIMINEATA!!! TRAGEDIE URIASA LA HOLLYWOOD!!! JULIA ROBERTS….

Inaugurat cu mare fast de Blatter

Centrul de la Mogoşoaia a fost inaugurat în 2005, în prezenţa preşedintelui FIFA, Joseph Blatter, a preşedintelui UEFA din acea perioadă, Lenart Johanson, şi a cipriotului Marios Lefkaritis, care era membru în Comitetul Executiv. Investiţia totală pentru deschiderea centrului a fost de 4,2 milioane de euro, dintre care 40 de procente din sumă a fost acoperită de UEFA. De atunci, Mogoşoaia a găzduit prima reprezentativă înaintea fiecărei acţiuni importante pe care le-a avut.

INCREDIBIL!!! UN GREU DIN FOTBAL, BATAIE LA INCHISOARE!!! TOT PENITENCIARUL POARTA ALBA E ULUIT!!! 

Buftea, varianta de rezervă

Principalul argument al federalilor pentru închiderea centrului de la Mogoşoaia este faptul că FRF dispune, de asemenea, de un complex foarte modern la Buftea. Acesta a fost inaugurat în 2010 şi dispune de un teren cu iarbă naturală şi două cu iarbă sintetică. Pînă acum, centrul de la Buftea a fost folosit mai multe de reprezentativele de juniori şi tineret, iar în 2014 a organizat meciuri la Turneul de Elită pentru reprezentativele Under 19. Răzvan Burleanu consideră că nu este oportun pentru federaţie, date fiind resursele financiare din ce în ce mai mici, să deţină două centre de pregătire la distanţă foarte mică unul de celălalt.

LEGATURA INCREDIBILA DINTRE ARESTAREA ELENEI UDREA SI UN CELEBRU FOTBALIST ROMAN! EL A SCAPAT-O DE AREST!!!

Auditul de la care au pornit problemele

În momentul în care i-a cedat conducerea FRF lui Răzvan Burleanu, Mircea Sandu a anunţat că forul este într-o poziţie foarte bună financiară, dar actualul conducător al federaţiei a contestat vehement varianta. Burleanu a comandat un audit, iar apoi a prezentat rezultatele: “Este opinia cea mai dură pe care un raport de audit poate să o facă. În opinia auditorului, datorită efectelor aspectelor prezentate în mai multe rînduri, situaţiile financiare nu prezintă cu fidelitate, sub toate aspectele semnificative, poziţia oficială a FRF. Această opinie contrară se datorează mai multor erori contabile care au determinat reducerea profitului aferent exerciţiului financiar 2013, ţineţi-vă bine, cu aproximativ 17 milioane de lei, precum şi a unor limitări ale ariei de aplicabilitate a activităţii auditorului financiar”.

VIDEO NECENZURAT!!! BOMBA SEXY FLAVIA DE LA NEATZA CU RAZVAN SI DANI, PRINSA IN FLAGRANT!!! CUM A FACUT SEX!!!