News

Dezastru în lumea digitală! Facebook, WhatsApp și Instagram au picat

14.04.2019 | 16:59
Defectiune Facebook Whatsapp Instagram in mai multe tari din lume!
ADVERTISEMENT

Aplicaţia de mesagerie WhatsApp şi reţelele de socializare Instagram şi Facebook sunt indisponibile, duminică, în mai multe ţări din lume. Downdetector a anunţat că, începând cu ora Londrei 11.30, utilizatorii au început să anunţe erori întâlnite pe cele trei aplicaţii, potrivit News.ro.

Facebook, WhatsApp și Instagram au înregistrat defecțiuni în mai multe țări din lume

WhatsApp nu permite trimiterea şi nici primirea de mesaje, iar Instagram şi Facebook nu afişează update-uri ale utilizatorilor, potrivit 20minutos.es. Defecţiuni au fost semnalate în Marea Britanie, Spania, Italia, Portugalia, Cehia, Austria, Singapore, Emiratele Arabe Unite şi anumite zone din SUA.

ADVERTISEMENT

Ultima defecţiune de acest gen a avut loc în urmă cu o lună, când serviciile Facebook şi Instagram nu au funcţionat 22 de ore, aceasta fiind cea mai îndelungată perioadă de indisponibilitate cu care s-a confruntat compania condusă de Mark Zuckerberg.

Facebook pierde 22,5 mii de dolari pe minut, atunci cand reteaua este defecta

Facebook pierde aproape 22,5 mii de dolari pentru fiecare minut în care rețeaua este defectă

Facebook pierde aproximativ 22.453 de dolari în fiecare minut în care reţeaua este nefuncţională la nivel mondial, conform techcrunch.com. Acest site destinat informaţiilor din domeniul tehnologic estimează la circa o jumătate de milion de dolari pierderile Facebook în doar 20 de minute în care site-ul nu poate fi accesat de către milioanele de utilizatori din întreaga lume!

ADVERTISEMENT

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, are un salariu de bază de 1 dolar, dar compania are un buget fabulos pentru securitatea lui. Mark Zuckerberg a primit compensaţii și bonusuri ce au însumat 22,6 milioane de dolari, dar banii au fost folosiți în special pentru securitatea personală.

20 milioane de dolari au mers pentru securitatea lui Zuckerberg şi a familiei sale, suma mărindu-se de mai mult de două ori, de la aproximativ 9 milioane de dolari în 2017. Zuckerberg  a încasat și 2,6 milioane de dolari pentru avioane private, despre care compania spune că fac parte din programul general de securitate. Averea lui Mark Zuckerberg este estimată la 53 de miliarde de dolari, după o cădere de 20 de miliarde.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri