Life

Dezastru la Festivalul de la Cannes! Vedetele cu cele mai proaste apariții din acest an: „Arată ca o grămadă de frișcă”

Festivalul de la Cannes a strâns pe covorul roșu cele mai cunoscute staruri ale filmului. Nu toate au nimerit-o cu ținutele!
18.05.2023 | 14:30
Stilista Roxana Maya a comentat ținutele de la Cannes 2023. Foto: hepta.ro/ Instagram. Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Festivalul de la Cannes, desfășurat anul acesta între 16 și 27 mai 2023, a adunat pe covorul roșu, în orașul francez, cele mai cunoscute staruri din industria filmului, și nu numai!

Cannes 2023: cele mai bune și cele mai proaste apariții de pe covorul roșu. Roxana Maya dă verdictele!

Stilista Roxana Maya a comentat, în exclusivitate pentru FANATIK, ținutele cu care au defilat marile vedete ale lumii. Cine a dat greș și cine a nimerit-o anul acesta?

ADVERTISEMENT

La categoria ”apariții de nota 10” se numără Elle Fanning, Naomi Campbell, Alessandra Ambrosio, Catherine Zeta-Jones, Uma Thurman și Cindy Bruna, în opinia stilistei care și-a șlefuit cunoștințele în materie de modă având ca profesor pe Maurice Munteanu, juratul de la Bravo, ai stil.

Elle Fanning a arătat extraordinar, susține Roxana, într-o rochie semnată de Alexander McQueen, asortată cu bijuterii Cartier. „Apreciez foarte mult că a ales un machiaj natural. Părul strâns în coc îi vine foarte bine. Naomi Campbell a avut și ea o ținută strălucitoare. Rochia argintie lungă pe care a purtat-o și decolteul superb la care a adăugat bijuterii Chopard au dat mare clasă covorului roșu din acest an”, a comentat stilista, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Stilista, fascinată de Johnny Depp

Și Catherine Zeta-Jones, care și-a făcut apariția cu fiica ei, dar și Alessandra Ambrosio au intrat în atenția criticului de modă. „Ținuta Catherinei e foarte interesantă datorită detaliului asimetric de mânecă drapată peste unul dintre umere. Rochia e bine aleasă, e una destul de fluidă. Dă un spațiu suficient mișcărilor. O prinde de minune. Are un 10”, ne-a mai precizat Roxana Maya.

Toții ochii au fost, însă, ațintiți asupra lui Johnny Depp, lăudat de presa din afară, dar și de stilista noastră. „A fost, efectiv, fermecător. Costumul negru combinat cu Oxford cu platformă din piele lăcuită și părul prins într-o coadă ponei plus cerceii și inelele îl pun acolo unde e locul: clar cel mai bine îmbrăcat dintre bărbați, la Cannes!”, a adăugat blondina.

ADVERTISEMENT

Actrița indiană Manushi Chhillar a apărut într-o rochie Fovari albă, fără bretele, la care a accesorizat un colier statement, iar încălțările neon au fost pata de culoare necesară întregului look. Uma Thurman a atras privirile cu o rochie din mătase marca Dior Haute Couture și o capă roșie fascinantă. Modelul Cindy Bruna a strălucit într-un costum de tartan supradimensionat din două piese de la Act No1. A reușit să evidențieze cele mai mari tendințe de modă din acest an.

Vedetele care au dat chix cu ținutele

Nu toate celebritățile au nimerit-o, însă, la capitolul vestimentar! Unele dintre apariții au fost de-a dreptul dezastruoase! La acest capitol, Roxana Maya ni le-a enumerat pe Sara Ali Khan, Brie Larson și Helen Mirren, printre cele mai cunoscute staruri la nivel internațional!

ADVERTISEMENT

„Sara e o actriță frumoasă și talentată. Doar că… pentru Festivalul Cannes ținuta ei, specifică țării din care provine, a fost una destul de fadă. Nu a fost ce a trebuit pentru un eveniment de o asemenea anvergură. Apoi, Brie Larson, chiar dacă a purtat o ținută Chanel, haina ei parcă țipă! E ceva îngrozitor. Salopeta în carouri auriu și alb pur… Corsetul acela cu mărgele aurii și argintii… Nu pot să decid ce e mai rău: corsetul sau materialul ieftin al ținutei! 

Tot la capitolul ținute neinspirate aș adăugat-o pe actrița Pom Klementieff, cunoscută în universul Marvel. Rochia, am înțeles că a fost una personalizată, comandată de la Atelier Versace, e una foarte slabă pentru anul 2023 și complet lipsită de gust. Nici măcar chockerul nu a reușit să salveze ținuta!

Gong Li și Araya Hargate, desființate: „Arată ca o grămadă de frișcă”

Rochia în nuanța violet e una la modă printre culorile anului 2023, însă combinația dintre vestimentația semnată Del Core și părul violet e, pur și simplu, nereușită. Nu se vede deloc bine. Nici Gong Li n-a fost prea inspirată. Rochia Alaia pe care a îmbrăcat-o pentru covorul roșu de la Cannes e o alegere ciudată care, din păcate, n-a obținut efectul acela de frumos pe care cred că și l-a dorit”, a adăugat Roxana.

De departe, cea mai dezastruoasă apariție a avut-o Araya Hargate, cunoscută pentru pelicula „Tootsies & The Fake”: „Deși corsetul e unul frumos și îi accentuează silueta, din păcate, partea de jos arată ca o grămadă de frișcă”.

Roxana Maya este una din cele mai cunoscute stiliste din România. Tânăra a avut și câteva apariții televizate, făcându-se remarcată, printre altele, în show-ul iUmor. Blondina are peste 20 de ani de activitate în industria fashion și deține propria ei agenție de modele.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT