Dezastru pe piaţa IT. 14.000 de oameni vor fi concediaţi

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
17/08/2016, 20:33
Dezastru pe piaţa IT. 14.000 de oameni vor fi concediaţi

Cisco Systems, cel mai mare producător de echipamente de reţea, va disponibiliza 14.000 de angajaţi din jurul lumii, reprezentând 20% din forţa de muncă, potrivit Bloomberg.

Compania Cisco, cu sediul central în San Jose, California, va anunţa concedierile în următoarele săptămâni. Andrea Duffy, purtătorul de cuvânt al Cisco, a refuzat să comenteze pe baza raportului.

Chuck Robbins, CEO al Cisco, care a preluat funcţia în iulie 2015, a lucrat să obţină o creştere puternică în cadrul companiei printr-o tranziţie spre reţelistică bazată pe software, produse de securitate şi management, pe care consumatorii au început să le prefere din raţiuni de preţ şi versatilitate.

Sursă: www.antena3.ro

Ştirea MOMENTULUI

Nicolae Dică se teme înainte de FCSB – Sepsi. “Echipă agresivă!” Ce zice de Mihai Roman şi Alexandru Stan

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×