Sport

Dezastru pentru CSM București! Nora Mork, cel mai răsunător transfer al verii, revine abia în aprilie 2020. EXCLUSIV

11.10.2019 | 15:35
Dezastru pentru CSM București! Nora Mork, cel mai răsunător transfer al verii, revine abia în aprilie 2020. EXCLUSIV FOTO: Mørk Nora in meciul de handbal feminin dintre SCM Ramnicu Valcea si CSM Bucuresti din Supercupa Romaniei, disputat in Sala D. P. Colibasi din Brasov,
ADVERTISEMENT

Nora Mork a fost principalul transfer al lui CSM București din această vară. Unul dintre cei mai buni interi dreapta din lume a venit de la Gyor, însă pariul asumat de oficialii “tigroaicelor” era mare. Norvegianca a venit după o accidentare grea și o perioadă lungă de recuperare și, din păcate, la CSM București situația nu s-a schimbat. Mork s-a accidentat în primul meci al sezonului și, din informațiile FANATIK, revenirea nu va avea loc decât spre finalul sezonului actual, în aprilie 2020. 

Nora Mork, cel mai răsunător transfer al verii, revine abia în aprilie 2020!

Norvegianca a rezistat doar o repriză în primul meci al sezonului pentru CSM București. În sala din Brașov, genunchiul Norei Mork a cedat din nou și verdictul a fost unul crunt: ruptură a ligamentelor încrucișate. Veștile proaste nu se încheie aici pentru Mork și CSM. Dacă inițial era vorba de o perioadă de lipsă de câteva luni, din informațiile FANATIK, Nora Mork va reveni cel mai devreme în aprilie 2020, în cel mai fericit caz.

ADVERTISEMENT

Din păcate, în cazul unei complicații la recuperare, sezonul Norei Mork este încheiat. Însă, antrenorul principal al CSM-ului, Adrian Vasile se declară optimist și speră ca măcar în finalul sezonului să o poată avea Nora pe teren: “Cu Nora, dacă totul merge bine, ne putem aștepta la începutul lunii aprilie. Dar depinde foarte mult de modul în care decurge recuperarea. Să ajungem noi sănătoși în 2020 și vom vedea de la lună la lună cum se prezintă situația”, a spus Adrian Vasile într-un interviu pentru FANATIK. 

Dezastru pentru CSM București! Nora Mork, cel mai răsunător transfer al verii, revine abia în aprilie 2020. EXCLUSIV
Dezastru pentru CSM București! Nora Mork, cel mai răsunător transfer al verii, revine abia în aprilie 2020. EXCLUSIV FOTO: Meciul de handbal feminin dintre SCM Ramnicu Valcea si CSM Bucuresti din Supercupa Romaniei, disputat in Sala D. P. Colibasi din Brasov

Norvegianca, a doua cea mai bine plătită sportivă de la CSM! Încasează 14.200 de euro pe lună

Imediat după accidentare, Nora Mork a fost cu moralul la pământ, fiind lovită de ghinion în momentul în care se afla într-o formă foarte bună: „Nu-mi vine să cred că am atâta ghinion. Îmi pare nespus de rău că a venit această accidentare, tocmai acum când toate lucrurile mergeau bine şi mă simţeam în formă. Regret că nu voi putea fi lângă fete în următoarea perioadă, îmi doream mult să joc împreună cu ele şi să ajut echipa să ne atingem toate obiectivele”

ADVERTISEMENT

CSM București și-a asumat un mare pariu prin acontarea lui Nora Mork pentru că norvegianca are unul dintre cele mai mari salarii de la club. Interul dreapta câștigă 14.200 de euro pe lună la CSM, doar Cristina Neagu având un salariu mai mare: 17.500 de euro lunar.

Palmaresul Norei Mork este unul impresionant. Este campioană mondială, triplă campioană europeană, a luat bronzul olimpic în 2016 și a câștigat de patru ori Champions League cu Larvik și Gyor.

ADVERTISEMENT
Dezastru pentru CSM București! Nora Mork, cel mai răsunător transfer al verii, revine abia în aprilie 2020. EXCLUSIV
Dezastru pentru CSM București! Nora Mork, cel mai răsunător transfer al verii, revine abia în aprilie 2020. EXCLUSIV FOTO: Nora Mork in meciul de handbal feminin dintre Gyori Audi ETO KC si Vardar Skopje HC, disputat in Sporarena Laszlo Papp din Budapesta in cadrul Final 4-ului Ligii Campionilor
  • 28 de ani are Nora Mork
  • 9 operații a suferit Mork în carieră