Sport
notix pixel id

Dezastru pentru naţionala U20 la Mondial! Fetele lui Tadici au pierdut la 19 goluri cu Danemarca

07.07.2018 | 20:29
Dezastru pentru naţionala U20 la Mondial! Fetele lui Tadici au pierdut la 19 goluri cu Danemarca
Dezastru pentru naţionala U20 la Mondial! Tîrcă şi co. au pierdut la 19 goluri

Echipa naţională a României de handbal feminin U20 a pierdut cu 42-23, al patrulea meci din faza grupelor de la Campionatul Mondial 2018. Formaţia lui Gheorghe Tadici a înregistrat una dintre cele mai categorice înfrângeri din istoria handbalului românesc.

Danezele au depăşit categoric la toate capitolele o generaţie din care Sorina Tîrcă, Daria Bucur, Raluca Kelemen, Daciana Hosu sau Bianca Marin au mai multe apariţii în Liga Florilor. Teodora Popescu a fost singura care s-a remarcat din tabăra României cu şapte goluri din opt aruncări.

România riscă să nu iasă din grupe la Campionatul Mondial U20

Naţionala pregătită de Gheorghe Tadici, acuzat de mulţi pentru modul în care a făcut selecţia, are nevoie de cel puţin o remiză în partida cu Angola pentru a se califica în faza următoare a competiţiei. Africanele au o singură victorie la turneul final din Ungaria, însă au făcut un meci excelent cu Danemarca.

Pentru România au înscris: Teodora Popescu, 7 goluri, Sorina Tîrcă 5, Andreea-Cristina Popa 4, Andrada-Bianca Berbece 1, Andreea Stîngă 1, Ana Maria-Andreea Mihart 1, Raluca Petruş 1, Daria Bucur 1, Bianca Marin 1, Alexandra Banciu 1.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik