Dezastru pentru Șumudică! Al Shabab a ratat tot în ultima etapă din Arabia Saudită! Ultimul meci pentru antrenorul român?

Alin Miu   
în Fotbal international
17/05/2019, 00:29
Dezastru pentru Șumudică! Al Shabab a ratat tot în ultima etapă din Arabia Saudită! Ultimul meci pentru antrenorul român?
Al Shabab a ratat tot în ultima etapă din Arabia Saudită

Marius Șumudică a încheiat sezonul din Arabia Saudită cum nu se poate mai rău pentru el. După ce a stat pe locul 3 sau, în cel mai rău caz pe locul 4, aproape un întreg sezon, Al Shabab e nevoită să se mulțumească doar cu locul 5 după ultima etapă. 

Al Shabab a ratat tot în ultima etapă din Arabia Saudită!

Echipa lui Șumudică a fost învinsă de Al Hilal, scor 2-3, vice-campioana Arabiei Saudite, într-un meci în care avea nevoie de victorie pentru a se menține pe locul 3, loc ce asigură prezența în Liga Campionilor Asiei. Shabab ar fi putut rămâne pe locul 3 și în situația unui eșec, dar avea nevoie ca Al Taawon să nu-și câștige meciul de acasă, fapt care nu s-a întâmplat.

Cum nu ar fi fost de ajuns, Al Shabab a fost depășită în clasament și de al Al Ahli, echipa de la care Nicolae Stanciu vrea să plece cât mai repede, după ce nu a fost plătit. Astfel, echipa lui Marius Șumudică s-a clasat pe locul 5. În ciuda dezamăgirii trăite în această ultimă etapă, clasarea este una mult peste așteptările pe care șeicii le aveau la startul sezonului.

Sumudica s-a certat cu seicul lui Al Shabab
Sumudica s-a certat cu seicul lui Al Shabab

Totuși, sunt șanse uriașe ca Marius Șumudică să plece, după ce a intrat în conflict în ultimele săptămâni atât cu conducerea clubului, cât și cu suporterii. Șumudică s-a aflat pe lista lui Gigi Becali de a fi numit antrenor la FCSB, însă patronul va merge pe varianta Edward Iordănescu.

Rămâne de văzut care va fi următoarea destinație a lui Marius Șumudică, ținând cont că primele trei echipe din Liga 1 Betano și-au anunțat deja antrenorii pentru următorul sezon, Viitorul îl are pe Gheorghe Hagi, iar Astra, fosta sa echipă, s-a înțeles cu Dan Alexa. Singura echipă cu potențial din fotbalul românesc la ora actuală fără un antrenor principal este Sepsi.

Închide ×