Pariuri sportive

Dezastru pentru un parior britanic. A pierdut 5 milioane de euro din cauza lui Donald Trump

07.11.2020 | 20:30
Dezastru pentru un parior britanic A pierdut 5 milioane de euro din cauza lui Donald Trump
ADVERTISEMENT

S-a lămurit, într-un final, care este câștigătorul alegerilor prezidențiale de peste ocean. Cel de-al 46-lea președinte al Statelor Unite ale Americii va fi Joe Biden. Dezamăgirea este uriașă pentru pariorii care au mers pe victoria lui Donald Trump, actualul lider de la Casa Albă.

Un parior misterios din Marea Britanie a mizat aproape cinci milioane de euro pe victoria lui Trump, însă rezultatele anunțate astăzi de presa americană îl vor dezamăgi cumplit.

ADVERTISEMENT

Și în România s-a mizat puternic pe un nou mandat câștigat de Donald Trump, iar printre cei care și-au făcut curaj să parieze sume mari în acest context este starul TV, Mircea Badea.

Un britanic, nenorocit de înfrângerea lui Donald Trump. A pierdut aproape 5 milioane de euro!

Cunoscuți pentru pasiunea lor pentru pariuri, britanicii nu puteau rata evenimentul anului, respectiv alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii. Considerat de majoritatea oamenilor drept favorit în fața lui Joe Biden, Donald Trump avea o cotă de 2,85 să se impună în cursa pentru patru ani petrecuți la Casa Albă, iar un fost bancher din Marea Britanie a crezut că va da lovitura.

ADVERTISEMENT

El a mizat aproape 5 milioane de euro pe succesul lui Trump, iar o eventuală reușită a actualului președinte i-ar fi adus nu mai puțin de 15 milioane de euro în conturi! Conform site-ului EuroWeeklyNews, pariorul misterios ar fi apelat la companii din Curacao pentru a paria suma uriașă.

Un prieten de ai fostului bancher susține că acesta s-a consultat cu persoane importante din tabăra lui Donald Trump care l-au informat că victoria lui „The Donald” este garantată. De altfel, afaceristul din Regat nu este singurul care s-a păcălit. Conform unei reprezentante a Ladbrokes, o companie de pariuri din Anglia, în săptămâna premergătoare alegerilor 3 din 4 pariuri plasate pe acest eveniment au mers pe victoria lui Trump.

ADVERTISEMENT

Din păcate pentru fostul bancher care a mizat aproape cinci milioane de euro, pariul său este considerat a fi cea mai mare miză din istoria pariurilor politice. În ciuda faptului că Biden era considerat favorit de bookmakeri, majoritatea celor care au pariat au mers pe mâna lui Trump și nu se vor alege cu nimic în afara unor pierderi dureroase.

Și Mircea Badea s-a „ars” de 3000 de lei: „Gata, terminați cu tâmpeniile! Trump a câștigat! Și eu!”

Vedeta TV Mircea Badea este un cunoscut susținător al lui Donald Trump și nu s-a ferit să meargă pe mâna favoritului său și la alegerile din 2020. Pasionat de pariuri, Mircea Badea a mizat nu mai puțin de 3000 de lei pe succesul lui Trump.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, fostul coleg de emisiune al lui Teo Trandafir și Oreste a anunțat victoria lui Trump încă din data de 4 noiembrie, cu mult înainte de anunțarea rezultatelor de către presa din Statele Unite.

Dacă ar fi câștigat, Mircea Badea ar fi profitat de o cotă frumoasă de 2,80, ceea ce i-ar fi adus un câștig total de 8400 de lei, adică un profit în valoare de 5400 de lei!

Din păcate și pentru vedeta Antenei 3, Joe Biden l-a învins categoric pe Trump și va merge la Casa Albă pentru următorii patru ani. Rămâne de văzut cât de ușor se va lăsa actualul președinte îndepărtat, însă cert este că în ianuarie Biden ar trebui să își preia oficial mandatul.

ADVERTISEMENT