Fotbal intern

Dezastru pentru Universitatea Craiova! Ouzounidis a rămas fără fundaşi centrali la partidele cu FCSB şi CFR Cluj

21.04.2021 | 21:31
Dezastru pentru Universitatea Craiova Ouzounidis a ramas fara fundasi centrali la partidele cu FCSB si CFR Cluj
Mihai Bălaşa a fost eliminat direct în prelungirile partidei de la Botoşani. Şi va fi suspendat următoarele două etape. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a remizat la Botoşani, scor 1-1, şi face un nou pas greşit în lupta pentru titlu. Nu este singura veste proastă pe care o primeşte Marinos Ouzounidis. În prelungirile partidei, Mihai Bălaşa a fost eliminat după un schimb de replici cu Eduard Florescu.

Centralul partidei, Radu Petrescu, i-a trimis la cabine pe Bălaşa şi Florescu în chiar ultimul minut al prelungirilor. A fost roşu direct pentru ambii, astfel că vor lipsi minimum două etape. Este cea mai proastă veste pe care putea să o primească Ouzounidis.

ADVERTISEMENT

Pentru Universitatea Craiova urmează două partide cruciale în menţinerea unor şanse pentru titlu în acest sezon. Echipa sa ar avea nevoie de maximum de puncte cu FCSB şi CFR Cluj. Doar că aceste rezultate vor trebui obţinute cu o defensivă improvizată.

Paul Papp nu va mai juca în acest sezon. Bălaşa, minimum două etape de suspendare. Acka, niciun minut jucat în 2021

Paul Papp s-a accidentat la un antrenament premergător partidei cu FC Botoşani, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate. Iar medicii Universităţii Craiova au anunţat că sezonul fundaşului venit din Turcia s-a încheiat. În aceste condiţii, suspendarea lui Mihai Bălaşa îi lasă pe olteni fără soluţii pe postul de fundaş central.

ADVERTISEMENT

O variantă pentru Marinos Ouzounidis ar fi să apeleze la Stephane Acka în partidele cu FCSB şi CFR Cluj. Doar că fotbalistul ivorian nu a jucat nici măcar un minut în 2021. Ba, mai mult, a fost pe banca de rezerve în doar două partide din acest interval. Chiar în jocul de la Botoşani, dar şi la partida cu Viitorul, pe 23 ianuarie.

Stephane Acka are doar patru partide jucate în sezonul regulat din Liga 1. A fost folosit de Cristiano Bergodi patru etape la rând, cu Dinamo, Clinceni, Hermannstadt, Chindia şi FC Botoşani. Oltenii au pierdut două dintre aceste jocuri.

ADVERTISEMENT

Marinos Ouzounidis ar putea să improvizeze în partidele cu FCSB şi CFR Cluj. Fedele, fundaş central lângă Marius Constantin

O altă variantă pentru Marinos Ouzounidis ar fi să îl retragă pe Matteo Fedele în centrul defensivei, alături de Marius Constantin. Elveţianul a mai fost încercat în această poziţie.

Universitatea Craiova joacă peste doar trei zile contra celor de la CFR Cluj, în deplasare. Apoi, pe 28 aprilie, oltenii primesc vizita celor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova este pe locul 3 în Liga 1, cu 31 de puncte după remiza de la Botoşani. Patru mai puţine decât CFR Cluj şi cinci sub FCSB. Cu un meci în plus disputat faţă de cele două rivale.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – U Craiova: 2,22 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT