Fotbal intern

Dezastru total la Dinamo! Anunţul care îi va speria pe fani: “Se duc în Liga 4”

28.12.2020 | 16:58
Dezastru total la Dinamo Anuntul care ii va speria pe fani Se duc in Liga 4
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir spune că la echipa din Ștefan cel Mare va veni apocalipsa. Fostul președinte al Ligii zice că dacă spaniolii nu vor aduce banii promiși, nu va veni nimeni să investească, iar echipa va ajunge în Liga a patra.

Pablo Cortacero a spus în Adunarea Generală că va aduce un milion și jumătate de euro la echipă. Fostul președinte de la LPF nu-i vede bine pe Cortacero și ceilalți spanioli dacă nici de data aceasta nu-și vor respecta promisiunea.

ADVERTISEMENT

“Domne, eu cred că va aduce banii pentru că dacă a venit şi a promis în Adunarea Generală, înseamnă că face rost de undeva, un împrumut. Dacă nu, vai de mama lor săracii”, a zis Dumitru Dragomir, potrivit as.ro.

”Dinamo nu poate fi luată decât de suporteri”

În caz contrar, fostul președinte al Ligii zice că echipa din Ștefan cel Mare poate avea aceeași soartă ca a Rapidului. “Dacă nu se găseşte cineva să îi preia se duc în Liga 4, cum a făcut Rapidul. Scrie puşcărie pe Dinamo. Cine vine la Dinamo, direct la puşcărie se duce.

ADVERTISEMENT

Păi datoriile şi ce se întâmplă la Dinamo? Păi de ce a fugit Bălănescu? De sărăcie. Dinamo, în situaţia de faţă, nu poate fi luată decât de suporteri”, a adăugat Dumitru Dragomir.  Adrian Mihalcea, fost tehnician la Dinamo este de părere că  spaniolii nu vor da niciun leu pentru Dinamo. 

Massimo Maccarone, coșmarul celor de la FCSB din penultimul act al Cupei UEFA din urmă cu 14 ani, s-a înscris în proiectul DDB pentru a salva echipa din Ștefan cel Mare. Maccarone declară că a evoluat ”câinește” în partida de acum 14 ani.

ADVERTISEMENT

”Sunt sigur că Dinamo se va salva”

”Sunt impresionat de respectul pe care mi-l poartă suporterii lui Dinamo și vreau să știți că admirația aceasta este reciprocă.

Știu de implicarea voastră pentru a salva acest club istoric. Știu că treceți printr-un moment greu. Am ales să mă alătur proiectului vostru și sunt sigur că Dinamo se va salva cu asemenea suporteri.

ADVERTISEMENT

Îmi face plăcere să știu că nu ați uitat de bucuria pe care v-am făcut-o, vouă și multor români, în 2006. Am fost introdus în teren când eram conduși cu 2-0 și țin minte că mi-am spus că trebuie să joc câinește. Așa am reușit”, a zis Maccarone, într-un comunicat postat de suporterii lui Dinamo pe o rețea de socializare. Diego Fabbrini crede că la Dinamo doar suporterii pot să mai facă ceva pentru a rezolva situația.

ADVERTISEMENT