ADVERTISEMENT
News

Dezbatere Donald Trump – Joe Biden Live Video, miercuri de la ora 04:00. Prima confruntare pentru alegerile prezidenţiale din SUA

Autor: Flaviu Popa | 29.09.2020 | 16:59
Dezbatere Donald Trump - Joe Biden Live Video, miercuri de la ora 04:00. Prima confruntare pentru alegerile prezidenţiale din SUA
Donald Trump e pregătit de marea confruntare cu Joe Biden. Foto: Hepta

Dezbaterea televizată dintre Donald Trup și Joe Biden, cei doi candidați la alegerile prezidențiale din SUA, este cu siguranță cel mai așteptat eveniment al anului.

ADVERTISEMENT

Prima confruntare televizată va fi transmisă de zeci de televiziuni din lume, printre care Digi 24 din România, dar și diferite canale de YouTube.

Dezbaterea va fi moderată de jurnalistul Fox News, Chris Wallace și va avea loc în Cleveland, Ohio, în clădirea Case Western Reserve University.

ADVERTISEMENT

Dezbatere televizată între Donald Trump și Joe Biden LIVE VIDEO

Confruntarea televizată va fi transmisă de Fox, ABC, NBC, CBS, dar și de CNN, MSNBC, CSPAN, alături de YouTube, Apple TV, Amazon Fire TV și Roku.

Va exista inclusiv o variantă audio LIVE pe postul național de radio din SUA, în timp ce în România dezbaterea va fi urmărită LIVE pe Digi 24, de la ora 4 dimineața, miercuri 30 septembrie.

ADVERTISEMENT

Vox.com anunță că Joe Biden s-a pregătit foarte bine pentru dezbatere alături de armata sa de consilieri, în timp ce Donald Trump a ignorat acest aspect, însă îi are consultanți pe Rudy Giuliani sau guvernatorul Chris Christie.

DEZBATEREA TELEVIZATĂ POATE FI URMĂRITĂ AICI 

ADVERTISEMENT

În timpul dezbaterii vor fi atinse mai multe subiecte importante, precum Curtea Supremă, pandemia de Covid-19, economia SUA, rasa și violența în SUA și integritatea alegerilor din noiembrie.

S-ar putea ca pe ordinea de zi să fie introdus și noul subiect bombă dezbătut de presă în ultimele ore, mai ales modul în care Trump nu și-a plătit taxele timp de mai mulți ani.

ADVERTISEMENT

Cu toate că dezbaterea este un lucru interesant pentru societate, 74% din oameni fiind deciși să o urmărească, doar 3% au anunțat că s-ar putea răzgândi în funcție de această dezbatere. Așadar, votul pare să încline spre Joe Biden la alegerile prezidențiale ce vor urma.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!