Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Contre la Fanatik SuperLiga: a devenit Messi cel mai mare fotbalist din istorie? Exclusiv

Lionel Messi a strălucit în finala Campionatului Mondial din Qatar, iar superstarul argentinian a fost subiect de dezbatere la Fanatik SuperLiga.
19.12.2022 | 12:40
Contre la Fanatik SuperLiga a devenit Messi cel mai mare fotbalist din istorie Exclusiv
Invincibilitatea lui Lionel Messi în fotbal a fost intens dezbătută la Fanatik SuperLiga. Sursă foto: Fanatik.
ADVERTISEMENT

Lionel Messi a strălucit pentru Argentina pe parcursul Cupei Mondiale din Qatar. „Decarul” naționalei lui Lionel Scaloni a marcat două goluri în finala cu Franța și a înscris fără emoții la loviturile de departajare, astfel, cucerind cel mai râvnit trofeu care-i lipsea din palmares. În cadrul celei mai recente ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI au avut loc contre încinse în dezbaterea: este Messi cel mai mare din istorie?

Motivul pentru care Adi Ilie îl divinizează pe Lionel Messi: „Joacă fotbal cu un singur picior”

Adrian Ilie este primul care a luat parte la dezbaterea pe tema invincibilității lui Lionel Messi în fotbal. „Cobra” este de părere că au existat mai mulți jucători buni în istorie și consideră că regretatul Maradona ar putea fi singurul care l-ar putea depăși în top pe superstarul Argentinei.

ADVERTISEMENT

„Nu știu dacă devine cel mai mare jucător (n.r. Messi) din toate timpurile, dar este cel mai mare din acest moment. Poate Maradona să fie peste el în istorie. Gândiți-vă că Messi are o echipă în spate. Nu joacă singur fotbal.

Este cel mai bun fotbalist în acest moment din punctul meu de vedere, dar cred că au fost jucători și mai buni, poate Maradona. Mie îmi place foarte mult Messi, pentru că el joacă cu un singur picior fotbal. Atletul, din punctul meu de vedere, este Ronaldo, dar Messi să joace cu un singur picior și să facă atâtea lucruri este un zeu”, a declarat Adi Ilie, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin, convins de fotbalul lui Lionel Messi: „Este cel mai mare din toate timpurile”

Andrei Vochin a lăsat la o parte orice îndoială și a menționat că, în opinia sa, Lionel Messi este cel mai bun fotbalist din istorie. Invitatul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI consideră că Lionel Messi îmbină foarte bine atât statisticile cu partea emoțională din fotbal.

„Din punctul meu de vedere, Messi este cel mai mare din toate timpurile, dar eu sunt un om al cifrelor și de foarte multe ori în fotbal emoționalul depășește statistica. Asta este frumos. Pentru că sunt fotbaliști despre care se spune că sunt cei mai mari, cei mai tari, dar dacă te uiți pe cifrele lor constați că lucrurile nu stau deloc așa.

ADVERTISEMENT

La Messi vorbesc toate cifrele și mă bucur că se întâmplă lucrul ăsta. Tatăl meu, care are 86 de ani, se uită la fotbal de o viață și mi-a spus că nu a văzut ca Messi. Indiferent că vorbim despre Pele, Cruyff sau Maradona. Ca el nu este nimeni. Faptul că lucrurile se încoronează statistic pune pe același plan raționalul cu emoționalul”, au fost cuvintele lui Andrei Vochin, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

Robert Niță, despre cel mai bun fotbalist din istorie: „E greu de comparat”

Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, a enumerat motivele pentru care Lionel Messi ar trebui să stea sub titulatura de cel mai bun fotbalist din istorie și a precizat că fotbalistul lui PSG are în spate trofee în comparație cu Diego Maradona.

ADVERTISEMENT

„Messi a câștigat Campionatul Mondial, a făcut tripla: Copa America și aurul olimpic, are 4 trofee Champions League, a câștigat trofeul Cupei Mondiale. A marcat două goluri și a înscris la loviturile de departajare. Eu îl iubesc pe Maradona, dar din punct de vedere pragmatic, lăsând la o parte jocul în sine, Maradona nici nu există în fața lui Messi. Pentru că are o Cupă Mondială”, a spus Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

Robert Niță nu-l vede pe Messi cel mai bun din toate timpurile și consideră că fiecare generație a avut un cel mai bun jucător. Fostul fotbalist a mărturisit că în prezent Messi este cel mai bun fotbalist. „E greu de comparat. Pentru că fotbalul a evoluat an de an. Este alt ritm. Fotbalul deja e o știință. Gândește-te că pe vremea lui Pele dacă aveai o leziune de menisc te lăsai de fotbal. Astăzi mergi la chirurgie și după 7 zile faci antrenament.

Fără a lua nimic din meritele lui Messi nu putem compara cu cei care au fost înaintea lor și cred că fiecare epocă a avut unul cel mai bun. În momentul de față Messi este inegalabil și cred că nu vom mai avea curând un nou Messi”, a spus Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Cornel Dinu a dezvăluit cine este cel mai bun din toate timpurile: „Rămân la Pele, numărul 1”

Cornel Dinu a intervenit telefonic în cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și și-a manifestat alegerea pentru cel mai bun jucător din istorie. Fostul fotbalist a precizat că legendarul jucător brazilian Pele rămâne numărul 1 și a remarcat ce îi lipsește „decarului” argentinian.

VEZI VIDEO MAI JOS

„Rămân la Pele pe numărul 1. Poate sunt și melancolic pentru că am jucat împotriva lui de câteva ori. Messi este un tip care are o perspicacitate practică de joc. Argentina a început într-un 4-5-1 cu Messi în dreapta lângă Alvarez și pe urmă au schimbat 4-3-3, au făcut pasul înapoi spre finalul jocului.

Messi are un simț de a se pune în valoare extraordinar, pentru că acțiunile lui de cele mai multe ori pornesc de la 25-30 de metri. A doua calitate care-l pune în valoare este precizia șutului care de cele mai multe ori se oprește în plasă. Este un jucător care joacă pe ultimii 25-35 de metri, în rest dă o pasă, rar intră.

Maradona și Pele mi se păreau mult mai complecși în ceea ce privește efortul depus în teren. Într-o oarecare măsură sunt într-adevăr trei genii care au dat sclipire, au dat culoare, dau dat istorie fotbalului mondial”au fost cuvintele lui Cornel Dinu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT