Dezbaterea anunțată de Klaus Iohannis va fi la SNSPA. Cine sunt jurnaliștii și politologii de pe listă

Alexa Serdan   
în HotNews
16/11/2019, 15:05
Dezbaterea anunțată de Klaus Iohannis va fi la SNSPA. Cine sunt jurnaliștii și politologii de pe listă
Dezbaterea lui Klaus Iohannis va avea loc marți, 19 noiembrie, la SNSPA. Sursa foto: wall-street.ro

Președintele României Klaus Iohannis a refuzat vehement o dezbatere publică cu contracandidatul său la alegerile prezidențiale Viorica Dăncilă. Candidatul PNL a declarat într-o conferință de presă că urmează să țină o dezbatere cu jurnaliști, politologi și formatori de opinie săptămâna viitoare, marți, 19 noiembrie. Astăzi s-a aflat și locul unde va avea loc această dezbatere.

Unde va avea loc dezbaterea lui Klaus Iohannis de marți, 19 noiembrie

Klaus Iohannis a anunțat că va ține o dezbatere cu jurnaliști, formatori de opinie și politologi săptămâna viitoare, pe 19 noiembrie, însă nu a spus și locul unde se va desfășura aceasta. Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) și-a manifestat dorința de a pune la dispoziția președintelui țării un spațiu neutru „pentru buna informare a opiniei publice și pentru cultura democratică a societății românești”. 

Dezbaterea vine în contextul alegerilor prezidențiale și în apropierea votului pentru turul doi al scrutinului. Conform unui comunicat de presă transmis de SNSPA întâlnirea lui Klaus Iohannis cu jurnaliștii și politologii va avea loc în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”, iar președintele a agreat această locație. „Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) și-a manifestat deschiderea de a asigura un spațiu neutru de desfășurare a unei dezbateri, în contextul apropierii celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din România, pentru buna informare a opiniei publice și pentru cultura democratică a societății românești. Având în vedere anunțul public al candidatului PNL de a organiza o dezbatere cu formatori de opinie, reprezentanți ai mass-media și politologi și în urma dialogului cu echipa de campanie a candidatului Klaus Iohannis, propunerea SNSPA a fost agreată”, au transmis reprezentanții SNSPA într-un comunicat de presă, potrivit digi24.ro.

Cine sunt jurnaliștii care vor lua parte la dezbaterea lui Iohannis

În momentul de față nu au fost stabilite detaliile dezbaterii, acestea urmând a fi comunicate în momentul în care vor fi agreate de toate părțile implicate în organizarea evenimentului. Printre jurnaliștii invitați la dezbaterea lui Klaus Iohannis de săptămâna viitoare se numără Moise Guran, Radu Tudor și Cristina Șincai. De asemenea, analistul și politologul Cristian Pârvulescu va lua și el parte la dezbaterea de pe 19 noiembrie, scrie g4media.ro.

Închide ×