Alegeri 2024

Dezertare de la PMP Sector 5. Fostul vicepreședinte al organizației a plecat cu echipa la PNL

Consilier Local la Sectorul 5 din 2020, Cătălin Ilie, și-a anunțat plecarea de la PMP la PNL Sector 5, împreună cu echipa sa.
15.05.2024 | 15:55
Dezertare de la PMP Sector 5 Fostul vicepresedinte al organizatiei a plecat cu echipa la PNL
Cătălin Ilie (st) a trecut de la PMP la PNL Sector 5, condus de Dan Meran (dr) Sursa foto: stiripesurse.ro
ADVERTISEMENT

Consilierul local a condus mai mulți ani filiala de sector a Partidului Mișcarea Populară și s-a ocupat de coordonarea mai multor campanii electorale.

Fostul vicepreședinte al PMP Sector 5 a plecat cu echipa la PNL

Cătălin Ilie și-a motivat plecarea susținând că PNL este singura mișcare politică ce poate duce progresul României și îi asigură pe liberali că va pune umărul la consolidarea filialei PNL Sector 5.

ADVERTISEMENT

„Sunt un om de dreapta. Am fost promotorul și voi fi în continuare promotorul valorilor liberale. Am convingerea că PNL este singurul partid care poate aduce progresul României.

Rămân un om de echipă și sunt pregătit să pun în practică deciziile conducerii PNL Sector 5, căreia îi mulțumesc pentru încrederea acordată, este o încredere care mă onorează și mă obligă.

ADVERTISEMENT

Port pe umeri o răspundere uriașa, aceea de a clădi alături de colegii mei un PNL Sector 5 de care au nevoie locuitorii acestui sector”, a spus Cătălin Ilie, citat de stiripesurse.ro.

Dan Meran, președintele PNL Sector 5, a salutat trecerea lui Cătălin Ilie la liberali și s-a arătat convins că va lucra bine împreună cu acesta.

ADVERTISEMENT

„Am apreciat la Cătălin, pe care îl cunosc din Consiliul Local, că își respectă principiile. E un tânăr valoros, cunoaște bine sectorul și problemele lui, și sunt convins că vom lucra bine împreună”, a declarat șeful PNL Sector 5.

PMP Sector 5 s-a dezintegrat

Cea mai mare parte a membrilor organizației PMP din Sectorul 5 au trecut, la finalul lunii martie, la PUSL-ul condus de Cristian Popescu Piedone.

ADVERTISEMENT

„Începând de astăzi activitatea mea in Partidul Mișcarea Populara s-a încheiat! Împreună cu colegii mei ne-am alăturat echipei PUSL Filiala Sector 5!

Alături de Domnul Cristian Popescu Piedone, candidat la funcția de primar al municipiului București și de Domnul Vlad Popescu Piedone candidat la funcția de primar al Sectorului 5, vom continua să ne implicăm în proiectele desfășurate în Sectorul 5, proiecte care sunt menite să îmbunătățească viața locuitorilor sectorului.

Această mutare reflectă voința noastră de a servi mai eficient comunitatea din Sectorul 5 și de a aduce schimbări pozitive în viața oamenilor.

Sunt recunoscătoare pentru susținerea primită și nerăbdătoare să pornim împreună în această nouă etapă! Vă aștept alături de mine în echipa PUSL Sector 5!”, a scris la acel moment Mihaela Gorneanu, fosta președintă a PMP Sector 5, pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Crima din Sibiu. Ucigaşul Florentinei se droga şi auzea voci care
Crima din Sibiu. Ucigaşul Florentinei se droga şi auzea voci care "îi spuneau ce să-i facă". Fusese internat la psihiatrie, dar în zadar
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii...
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PREȘEDINTELE implicat într-un ACCIDENT AVIATIC! Controverse privind anunțul MORȚII SALE?
PREȘEDINTELE implicat într-un ACCIDENT AVIATIC! Controverse privind anunțul MORȚII SALE?
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt,...
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt, câștigătorul de la Românii au talent 2024: ”Tu ai cele mai mari șanse”
Cristina Cioran și-a pierdut toate economiile. Ce i-a făcut Alex Dobrescu
Cristina Cioran și-a pierdut toate economiile. Ce i-a făcut Alex Dobrescu
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic,...
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o mare problemă cu el. Înseamnă că în viața mea am făcut niște prostii și plătesc”
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și...
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și ar vrea ca Ucraina „să câștige în așa fel încât Rusia să nu piardă”
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu,...
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu, dar sănătos, pe care îl mânca mereu monarhul Marii Britanii