News

Dezmăț în fața autorităților. Trei tineri au blocat circulația cu bolizii lor și au râs de șoferii prinși în trafic

Trei tineri din Pitești au blocat în noaptea trecută circulația de pe o stradă și au dansat pe muzică în timp ce restul șoferilor erau prinși în trafic
29.10.2022 | 17:49
Dezmat in fata autoritatilor Trei tineri au blocat circulatia cu bolizii lor si au ras de soferii prinsi in trafic
Petrecăreții au blocat circulația și s-au distrat în disprețul celorlalți. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sfidare totală în fața autorităților statului la Pitești, acolo unde trei tineri au blocat circulația cu bolizii pe care-i conduceau și au dat o mică petrecere râzând de ceilalți șoferi rămași în trafic.

Sfidare la adresa autorităților

La doar o zi după ce procurorii l-au lăsat liber pe „bombardierul din Mercedes”, recidivistul din Capitală care și-a bătut joc de polițiștii și jandarmii care nu au reușit să-l scoată din mașină, alți trei tineri din Pitești au sfidat complet autoritățile statului. Aceștia și-au lăsat mașinile în mijlocul unei străzi din oraș și, în timp ce dansau pe muzică, râdeau de șoferii blocați în trafic.

ADVERTISEMENT

”Am blocat toată circulația, băieți”, spune unul dintre tineri în timp ce fumează și dansează pe muzica tare ce se aude din mașină.

În imaginile distribuite ulterior pe rețelele de socializare se poate observa o coloană uriașă de mașini care sunt blocate din cauza petrecerii ad-hoc organizate de către cei trei. Tânărul care dansează, într-un gest lipsit de orice bun simț, le face semn șoferilor din coloană să aibă răbdare.

ADVERTISEMENT

Se pare că tinerii, care își filmau petrecerea și reușita de a bloca circulația pe strada Victoria, doreau să se laude cu faptele de vitejie pe Facebook și TikTok.

Din comentariile apărute ulterior pe rețelele sociale, unul dintre petrecăreți anunță că data viitoare vor bloca circulația în întreg orașul.

ADVERTISEMENT

Poliția s-a sesizat din oficiu

Sâmbătă, polițiștii de la IPJ Argeș au transmis că în acest caz s-au sesizat din oficiu după ce imaginile cu petrecerea celor trei tineri au fost larg distribuite pe rețelele de socializare.

„În ziua de 29 octombrie a.c, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești s-au sesizat, din oficiu, ca urmare a unor imagini apărute în spațiul public, în care sunt prezentate mai multe persoane, cu trei autoturisme, care au blocat, în cursul nopții trecute, în jurul orei 01.00, circulația pe o stradă din municipiul Pitești.

ADVERTISEMENT

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice și tulburarea ordinii și liniștii publice, conform art. 339 și 371 din Codul Penal, urmând a fi stabilite împrejurările în care fapta a fost săvârșită și măsurile legale ce se impun”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

ADVERTISEMENT