Life

Dezmăț total la ziua lui Ciprian Marica într-un club de fițe din Capitală! Ce au făcut Loredana, Dan Bittman și Bromania

Ciprian Marica și-a serbat ziua de naștere într-un club de fițe din Capitală, unde s-au distrat o serie de vedete extrem de cunoscute.
03.10.2021 | 14:00
Ciprian Marica și-a serbat ziua într-un club de fițe din Capitală. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ciprian Marica a împlinit 36 de ani pe 2 octombrie. Cu acest prilej, s-a distrat pe cinste în clubul Nuba din București. În localul respectiv au fost prezente mai multe vedete de seamă de la noi. Printre ele s-au numărat Loredana Groza, Bromania și Dan Bittman.

Bittman a făcut atmosferă cântând la ziua fotbalistului, iar pe muzica sa s-au distrat pe cinste prietenii lui Marica și o serie de alte personaje cunoscute din lumea showbiz-ului.

ADVERTISEMENT

Ciprian Marica a fost felicitat de toți cei prezenți în club azi-noapte, având parte de una din cele mai frumoase aniversări din viața sa.

Ciprian Marica și-a serbat ziua la Nuba. Loredana și Bittman au făcut show

La party s-a cântat și s-a dansat și nu au lipit nici băuturile fine și narghileaua! Loredana, Dan Capatos, Marius Kalmar și Bromania au știut cel mai bine să întrețină atmosfera în club.

ADVERTISEMENT

Înainte să ajungă la petrecere, Marica a ținut să posteze pe Instastory mesajele frumoase pe care le-a primit de la prieteni, printre care și o serie de fotbaliști.

Sportivul a ținut să le mulțumească tuturor celor care au fost alături de el, iar apoi a postat și el câteva imagini din club.

ADVERTISEMENT

Printre petrecăreți s-au numărat, după cum spuneam mai sus, Loredana Groza, Bittman și Bromania. La un moment dat, Lori i-a oferit inelul lui Bromania în timp ce Bittman cânta celebrul său hit „Ți-am dat un inel”. Evident, scena a fost făcută de dragul show-ului.

Marica a apărut la ziua sa de naștere îmbrăcat cât se poate de lejer, Fotbalistul n-a ținut cont de etichetă. A pus pe el un hanorac negru și niște blugi.

ADVERTISEMENT
ciprian marica
Ciprian Marica, alături de o parte din prietenii săi. Foto: Instagram

Fotbalistul s-a remarcat prin performanțele de pe teren, dar și din afara terenului

Cel mai probabil și-a dorit să se simtă confortabil alături de oamenii dragi lui, cărora le-a făcut cinste până în zorii zilei.

Ciprian Marica, născut pe 2 octombrie 1985, a fost unul dintre cei mai apreciați fotbaliști români. A evoluat în cariera sa pe postul de atacant. Ciprian a jucat în 71 de meciuri pentru echipa națională între anii 2003 și 2014, marcând 25 de goluri.

Acesta s-a retras de ceva timp de pe terenul de joc. În ultimii ani, Marica a susținut financiar clubul Farul Constanța. Sportivul a ajuns în lumina reflectoarelor nu doar datorită performanțelor sale de pe gazon, ci și pentru viața sa amoroasă destul de tumultuoasă.

S-a iubit, printre altele, cu vedete precum Ilinca Vandici, în prezent una dintre prezentatoarele de marcă de la Kanal D.

 

ADVERTISEMENT