Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Dezvăluire bombă! Adrian Mutu, noul selecționer al României dacă Edi Iordănescu pleacă?! Prima reacție a „Briliantului”: „Îi cunosc!”

Adrian Mutu ar putea să fie următorul selecționer al României dacă Edi Iordănescu va pleca după EURO 2024. „Briliantul” a reacționat în direct la FANATIK.
23.06.2024 | 11:53
Dezvaluire bomba Adrian Mutu noul selectioner al Romaniei daca Edi Iordanescu pleaca Prima reactie a Briliantului Ii cunosc
Dezvăluire bombă! Adrian Mutu, noul selecționer al României dacă Edi Iordănescu pleacă?! Prima reacție a „Briliantului”: „Îi cunosc!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu nu și-a prelungit înțelegerea, iar selecționerul „tricolorilor” e tentat din Arabia Saudită, așa cum FANATIK a dezvăluit. Adrian Mutu este favorit să îi preia postul la echipa națională în cazul în care actualul tehnician nu va continua după EURO 2024.

Dezvăluire bombă! Adrian Mutu, noul selecționer al României dacă Edi Iordănescu pleacă?! Prima reacție a „Briliantului”: „Îi cunosc!”

Răzvan Burleanu și-a dorit să îi prelungească contractul lui Edi Iordănescu înaintea turneului final din Germania, însă acest lucru nu s-a produs. Selecționerul este tentat cu bani mulți din Arabia Saudită după EURO 2024, iar viitorul său este incert.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a dezvăluit că Adrian Mutu este principalul favorit să preia banca tehnică a „tricolorilor”, dacă Edi Iordănescu nu își va prelungi contractul: „Avem informații la FANATIK că dacă Edi va alege să nu continue la națională, tu ești cap de listă pentru a fi viitorului selecționer, cum comentezi?”.

Adrian Mutu a reacționat după informația dezvăluită în exclusivitate la FANATIK LA EURO. „Briliantul” a lucrat la FRF între 2020 și 2021 și îi cunoaște pe majoritatea fotbaliștilor de la națională U21 a României.

ADVERTISEMENT

„Sunt surprins, nu comentez. Cred că în momentul acesta ar fi cel mai logic să se reînnoiască contractul lui Edi, să meargă mai departe. Nu aș vrea să comentez informația. Îi cunosc pe jucători, pe Drăgușin l-am debutat la U21.

Pe Marius Marin l-am făcut căpitanul echipei, chiar dacă nu juca la Mirel. L-am adus și pe Rațiu, sunt jucători pe care îi cunosc pentru că generația asta a fost cu Mirel și cu mine. Cred că este o generație de valoare, o generație de suflet”, a spus Mutu.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu, selecționerul României?! „Este una dintre dorințele mele”

Adrian Mutu a dezvăluit că își dorește să antreneze echipa națională într-un anumit punct din cariera lui. Fostul selecționer U21 al României a analizat și prestația „tricolorilor” cu Belgia la FANATIK LA EURO, show live pe site-ul FANATIK.RO.

„Cu Rădoi, dar și cu mine au produs niște emoții importante suporterilor români la EURO. Ianis și Olaru au intrat moi, mi s-a părut că nu au adus niciun punct pe faza ofensivă, așa cum își dorea Iordănescu. Vedem ce se întâmplă, normal că asta e una dintre dorințele mele (n.r. să fie selecționerul României).

ADVERTISEMENT

Meciul cu Belgia nu era meciul nostru, chiar dacă ne-am dorit să ne calificăm de aseară. Nici nu mi-am pus speranțe foarte, foarte mari. Cred că meciul ăsta ne-a adus puțin cu picioarele pe pământ, ceea ce e bine pentru abordarea meciului cu Slovacia”, a declarat Mutu.

DEZVALUIRE BOMBA! Adrian Mutu, NOUL SELECTIONER al Romaniei daca Edi Iordanescu PLEACA!?

ADVERTISEMENT
2,06 este cota BETANO pentru pronosticul "X" la România - Slovacia