ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Dezvăluire cutremurătoare despre moartea lui Ioan Gyuri Pascu. Secretul ţinut de autorităţi pînă azi

Moartea lui Ioan Gyuri Pascu are un element pe care autorităţile l-au ţinut secret până azi. Artistul de 55 de ani a murit de infarct luni, la 5 dimineaţa, dar, cu doar două ore înainte, în...
Autor: Ionuţ Cataramă | 28.09.2016 | 23:59
Dezvăluire cutremurătoare despre moartea lui Ioan Gyuri Pascu. Secretul ţinut de autorităţi pînă azi

Moartea lui Ioan Gyuri Pascu are un element pe care autorităţile l-au ţinut secret până azi. Artistul de 55 de ani a murit de infarct luni, la 5 dimineaţa, dar, cu doar două ore înainte, în noaptea de duminică spre luni, 25 spre 26 septembrie, Gyuri Pascu şi fosta lui soţie, în casa căreia se afla, au făcut un apel de urgenţă.

ADVERTISEMENT

”Au trimis o ambulanţă de tip AMD, de consultaţii la domiciliu, cu un echipaj format dintr-un şofer şi un medic. Gyuri era agitat şi medicul i-a dat doar un calmant, un diazepam, i-a pus diagnosticul de atac de panică şi a plecat”, a spus o sursă de la Ambulanţa Bucureşti, potrivit tolo.ro.

Peste mai puţin de două ore, a urmat un alt apel la 112, la care au ajuns, de această dată, trei maşini: două de la SMURD şi oambulanţă de tip C, cu medic, de la Ambulanţa Bucureşti. Gyuri Pascu nu a mai putut fi resuscitat.

ADVERTISEMENT

Decesul a survenit în urma unui stop cardiorespirator iresuscitabil. Ioan Gyuri Pascu a murit acasă, în jurul orei 5.00 dimineaţa. Manevrele de resuscitare au durat aproximativ o oră.

Fostul membru al trupei Divertis suferea de diabet.

Citeşte mai mult pe https://www.tolo.ro/

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!