CUTREMURĂTOR! “Aş vrea să plec mai repede din această lume!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
02/08/2016, 09:05
CUTREMURĂTOR! “Aş vrea să plec mai repede din această lume!”

Cornel Dinu a împlinit marţi, 2 august, vîrsta de 68 de ani, dar fostul selecţioner al echipei naţionale a României a avut o reacţie cutremurătoare.

Fostul fotbalist al formaţiei Dinamo Bucureşti trece printr-un moment dificil şi a declarat că şi-ar dori să plece mai repede din această lume.

“O să vă supăr, dar parcă aş vrea să plec mai repede din această lume în care nu mă regăsesc deloc. Prezenţele la emisiunile TV sînt printre puţinele momente care mă mai bucură, discutînd cu tineri şi vorbind aceeaşi limbă a fotbalului”, a spus Cornel Dinu.

Cornel Dinu nu a trecut peste pierderea soţiei Silvia, cea care a murit în urmă cu cinci ani după o luptă îndelungată cu diabetul.

Cornel Dinu s-a născut pe 2 august 1948 şi a debutat în Liga 1 la Dinamo.  A evoluat ca fundaş şi mijlocaş ofensiv şi a înscris 53 de goluri în cele 454 de meciuri din Liga 1.

A evoluat pentru echipa naţională de 75 de ori, marcînd 7 goluri. Alături de “tricolori” a mers la Campionatul Mondial din 1970 şi a cîştigat 6 titluri şi două cupe cu Dinamo.

A antrenat Dinamo în patru rînduri, CS Târgovişte, ASA Târgu Mureş, Oţelul, U Cluj, FC Olt şi echipa naţională a României. Din postura de tehnician, Dinu a cîştigat un titlu şi două Cupe cu formaţia din “Ştefan cel Mare”.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×