Fotbal intern

Dezvăluire de senzație despre Mihai Rotaru, patronul Craiovei: „El se ducea înainte la meciurile Stelei”

02.11.2018 | 18:30
Dezvaluire de senzatie despre Mihai Rotaru patronul Craiovei El se ducea inainte la meciurile Stelei
Dezvăluire de senzație despre Mihai Rotaru, patronul Craiovei

Vasile Șiman, fost patron al clubului Sportul Studențesc, a făcut o dezvăluire spectaculoasă în cursul zilei de joi, afirmând că Mihai Rotaru ar fi avut un trecut stelist.

Rotaru este în prezent patronul U Craiova CS, formație pe care a preluat-o de la zero în 2013, atunci când Primăria a decis înființarea unei noi echipe de fotbal în oraș, după disensiunile avute cu Adrian Mititelu, actualul finanțator al clubului FC U Craiova.

Dezvăluire de senzație despre Mihai Rotaru

Șiman, care a ieșit complet din lumina reflectoarelor în ultimii ani, spune că Rotaru a beneficiat de o conjuctură favorabilă atunci când a preluat echipa și că anterior acestui eveniment mergea deseori la meciurile clubului patronat de Gigi Becali.

CS U Craiova s-a înființat la invitația FRF. Adunarea generală a votat un loc pentru meritele avute în timp de orașul Craiova. Nu e normal, dar așa s-a întâmplat. Ce vină are investitorul Craiovei aici? El se ducea la meciurile Stelei, nu avea nicio legătură“, a zis Vasile Șiman pentru GSP.

A adus primul trofeu în Bănie după 23 de ani

Mihai Rotaru s-a dovedit un finanțator echilibrat și inspirat în primii săi cinci ani la U Craiova. Cu el la conducere, suporterii din Bănie au putut revedea un trofeu după o așteptare de 25 de ani. Oltenii au cucerit în acest an Cupa României, învingând în ultimul act Hermannstadt, echipă de Liga a 2-a la acea vreme.

Marele vis al lui Rotaru îl reprezintă însă câștigarea titlului, performanță ce poate fi atinsă la finele acestui sezon. După un start de stagiune ezitant, U Craiova joacă cel mai frumos fotbal din Liga 1 Betano la ora actuală și înșiră victoriile.

Craiova a câștigat la mijlocul săptămânii partida cu Turnu Măgurele din optimile Cupei României. La pauză a fost 1-0 pentru echipa de Liga a 3-a, însă Știința și-a revenit apoi, impunându-se cu 4-1.

Tags: