Life

Dezvăluire despre Ana Bene, înainte de finala Burlacul: “Te-a ales pe tine și sunteți deja despărțiți”

Fanii emisiunii Burlacul au avut mai multe mesaje pentru Ana Bene, una dintre finaliste.
01.07.2021 | 16:46
Dezvaluire despre Ana Bene inainte de finala Burlacul Tea ales pe tine si sunteti deja despartiti
Dezvăluire despre Ana Bene, înainte de finala Burlacul: “Te-a ales pe tine și sunteți deja despărțiți”. Sursa Foto Antena 1
ADVERTISEMENT

Înaintea finalei „Burlacul” 2021 de la Antena 1, Ana Bene a făcut câteva dezvăluiri pe contul său de socializare. Fanii le-au văzut, iar comentariile au început să apară imediat.

Joi, de la ora 20.30 Andi Constantin va decide cine este femeia pe care o place cel mai mult și alături de care își dorește să trăiască o poveste de dragoste minunată.

ADVERTISEMENT

Dezvăluire despre Ana Bene, înainte de finala Burlacul: “Te-a ales pe tine și sunteți deja despărțiți”

Ana Bene i-a atras privirea încă de la începutul emisiunii lui Andi Constantin. Ușor, ușor fosta ispită de la “Insula Iubirii” a realizat că tânăra în vârstă de 35 de ani este modelul de femeie pe care el îl caută. Acesta a recunoscut că s-a simțit extraordinar la întâlnirile cu Ana.

Înaintea finalei tânăra a postat un mesaj pe pagina sa de socializare.

“E joi, deci ne vedem la 20:30 în finala de la Burlacul România”, a scris ea.

De asemenea a postat și o fotografie din finala emisiunii în care apare împreună cu Andi Constantin. Ceea ce au remarcat imediat fanii, este faptul că au ținute asemănătoare. Ea poartă o rochie albă, iar el un sacou tot alb. Imediat au apărut și primele speculații, mai multe persoane susținând că Ana este marea câștigătoare.

ADVERTISEMENT

“Știm deja că tu rămâi cu Andi, dar i-ai făcut „vânt” rapid. (…) Nu vrem ca tu să fii aleasa lui, o vrem pe Melissa. (…) Se zvonește că te-a ales pe tine și că sunteți deja despărțiți.”, au scris o parte dintre urmăritorii emisiunii pe contul ei de socializare.

Ana Bene și Andi
Ana Bene și Andi

Cine este Ana Bene

Tânăra l-a impresionat pe Burlac încă de la prima apariție. Este din Cluj, are 35 de ani și deține un salon de înfrumusețare. De asemenea are și o poveste de viață impresionantă. A fost grav bolnavă, dar a reușit în final să învingă cancerul.

ADVERTISEMENT

“Mi-a povestit că a avut cancer, cuvântul în sine este unul foarte greu, dar cum l-a spus ea blând și cald, mi s-a părut că a depășit cu mult acel moment.

A învins boala, în același timp și frica produsă de acea boală.

Oamenii aceștia, care au de spus o poveste și au depășit acea etapă în viața lor, mie îmi plac! Îmi plac pentru că viața nu este lapte și miere, experiențele alea te ajută pe tine ca om să-ți clădești un caracter mai puternic și îți dau o siguranță de sine”, a declarat Andi, potrivit A1.ro.

ADVERTISEMENT