Sport

Dezvăluire exclusivă la “Profeţiile lui Mitică”. Discuție genială între Mitică Dragomir și Gigi Becali la câteva ore după CFR – FCSB 0-1. Video

Dumitru Dragomir şi Gigi Becali s-au întâlnit luni, la câteva ore după succesul celor de la FCSB în derby-ul cu CFR Cluj. Patronul roş-albaştrilor a fost mândru de echipa sa.
06.02.2023 | 14:46
Dezvaluire exclusiva la Profetiile lui Mitica Discutie geniala intre Mitica Dragomir si Gigi Becali la cateva ore dupa CFR  FCSB 01 Video
Dezvăluire exclusivă la FANATIK SUPERLIGA. Discuție genială între Mitică Dragomir și Gigi Becali la câteva ore după CFR - FCSB 0-1. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a câştigat cu 1-0 derby-ul cu CFR Cluj şi se apropie la şase puncte de rivala din SuperLiga. Malcom Edjouma a marcat unicul gol al meciului în minutul 89, după o combinaţie de efect cu Octavian Popescu.

Discuție genială între Mitică Dragomir și Gigi Becali la câteva ore după CFR – FCSB 0-1: “Sunt very strong”

Gigi Becali a fost mândru de echipa sa după acest succes. Patronul celor de la FCSB s-a întâlnit la câteva ore după meci cu Dumitru Dragomir. Fostul şef al Ligii a povestit la emisiunea “Profeţiile lui Mitică” despre cum a decurs întâlnirea:

ADVERTISEMENT

“Uite acum m-am despărţit de Gigi Becali, de vreo oră, aşa. A venit la şantier ca să rezolvăm cu un drum. A fost într-un trening frumos, aşa. Şi i-am zis: «Bă, îmbracă-te!». El mi-a zis: «Eu? Sunt very strong (n.r. foarte puternic)».

Era fericit, l-am şi felicitat pentru rezultat: «Felicitări că n-ai mai schimbat în minutul 20!». La care el: «Eh, să vedem ce mai zice presa acum!». Chiar este savuros:

ADVERTISEMENT

“«Bă, am făcut schimbări bune!». Eu i-am zis, perfect chiar. Şi la timp”

«Bă, am făcut schimbări bune!». Eu i-am zis, perfect chiar. Şi la timp. El zicea că ce o să mai zică presa, că n-a schimbat înainte de pauză. Era tare bucuros. A jucat bine echipa.

Şi prima repriză şi a doua. Am zis că se bat cele patru la campionat. Dar să ştiţi că eu m-am aşteptat, cu terenul. Ăştia erau mici, zburdau. Ceilalţi, malaci, înotau în ghete.

ADVERTISEMENT

Cine le-a dat crampoane adecvate terenului îngheţat, a fost băiat deştept. Ăia erau elefanţi pe patine. Dacă era desfundat, era altceva. Aşa, ăştia mici au zburdat. Iar ăla, ce fotbalist e. I-am şi zis lui Gigi de Octavian Popescu. Ce pasă a putut să dea la gol, formidabil”, a spus Dragomir la “Profeţiile lui Mitică”.

VEZI VIDEO:

Gigi Becali: “Nu mai face un milion patru sute… Face două milioane”

Gigi Becali a dezvăluit că i-a schimbat preţul lui Malcom Edjouma după golul marcat în faţa celor de la CFR Cluj. Mijlocaşul vicecampioanei este cu 600.000 de euro mai scump decât înaintea meciului:

ADVERTISEMENT

„Edjouma? M-a sunat aseară impresarul… Nu mai face un milion patru sute… Face două milioane. «Păi nu, domnule, că ai zis unu patru sute…» / «Da, dar acum s-au făcut două!”». Pentru că nu-l mai vreau să-l dau”, a dezvăluit Gigi Becali.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,88 este cota pentru „ambele marchează” la meciul FC Voluntari – FCSB

ADVERTISEMENT