News

Dezvăluire incredibilă! DIICOT a găsit în casa lui Gheorghe Dincă un telefon care fusese monitorizat în cazul Luizei

03.08.2019 | 13:13
Dezvaluire incredibila DIICOT a gasit in casa lui Gheorghe Dinca un telefon care fusese monitorizat in cazul Luizei

O nouă dezvăluire adâncește misterul în dosarul crimelor de la Caracal. DIICOT a găsit în casa lui Gheorghe Dincă un telefon care fusese monitorizat în dosarul Luizei Melencu, dar al cărui posesor nu a fost descoperit niciodată. Este vorba despre unul dintre telefoanele găsite de procurori în casa psihopatului.

Telefonul monitorizat în dosarul Luizei, găsit abia acum în casa lui Gheorghe Dincă

Mai precis, telefonul găsit în caza lui Dincă după intervenția în forță în urma dispariției Alexandrei era sub monitorizarea DIICOT încă din luna iulie în dosarul Luizei! Informația este șocantă, căci asta înseamnă că procurorii nu au făcut timp de mai bine de o lună suficiente cercetări pentru a afla al cui e telefonul.

Dosarul Luizei a fost mutat de la Parchet la DIICOT Craiova pe 5 iunie, moment din care judiciariștii de la DIICOT au început să caute pe teren de unde au fost cumpărate telefonul și cartela prepay respective. De pe respectivul telefon au fost sunați părinții Luizei de mai multe ori, se mai arată în această anchetă.

alexandra macesanu, tanara ucisa in caracal
Oasele găsite în butoiul lui Gheorghe Dincă erau ales Alexandrei. Sursa foto: libertatea.ro

„DIICOT Craiova a lucrat la dosarul Luizei aproape în fiecare zi”

„DIICOT Craiova a lucrat la dosarul Luizei aproape în fiecare zi și e o minciună când se spune că nu s-a făcut nimic. De exemplu, în privința mașinii Renault Megane pe care o suspectau, au trimis fotografia la specialiștii criminologi, încercând să fie mărită, ca să afle numărul de înmatriculare, ceea ce nu a fost posibil”, a declarat o sursă apropiată dosarului pentru libertatea.ro.

Nu este clar în acest moment dacă bunicul Luizei a fost sunat de pe același telefon de pe care au fost sunate și rudele Alexandrei Măceșanu. În casa criminalului au fost descoperite trei telefoane, iar unul dintre ele nu figura în nicio anchetă.