Sport

Dezvăluire incredibilă din curtea Rapidului. Părinții au plătit 3.000 de lei ca băiatul lor, ajuns acum titular, să semneze în Giulești!

Alin Grigore a dezvăluit la emisiunea SPOTLIGHT SUPERLIGA că părinţii lui Bogdan Ungureanu au plătit 3000 de lei ca băiatul lor să semneze cu Rapid.
30.05.2024 | 14:57
Dezvaluire incredibila din curtea Rapidului Parintii au platit 3000 de lei ca baiatul lor ajuns acum titular sa semneze in Giulesti
Dezvăluire incredibilă din curtea Rapidului. Părinții au plătit 3.000 de lei ca băiatul lor, ajuns acum titular, să semneze în Giulești. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Bogdan Ungureanu a debutat la Rapid în acest play-off. Portarul în vârstă de 17 ani are un viitor frumos în faţă dacă va continua pe acelaşi drum, iar giuleştenii au în curte unul dintre cei mai talentaţi tineri portari.

Părinții au plătit 3.000 de lei ca băiatul lor, ajuns acum titular, să semneze în Giulești!

În direct la SPOTLIGHT SUPERLIGA, moderatorul Alin Grigore a dezvăluit că părinţii lui Bogdan Ungureanu au plătit 3000 de lei ca băiatul lor să semneze în Giuleşti, Rapidul refuzând să dea aceşti bani:

ADVERTISEMENT

“În urmă cu câţiva ani, Bogdan Ungureanu a ajuns la Rapid. El a venit de la Buftea la Rapid. A fost antrenat de George Maria, un celebru antrenor cu portarii din România.

În 2019 sau 2020 a ajuns la Rapid şi cei din Buftea au spus că vor ceva pe el. Voiau 3000 de lei pentru portar. Când au auzit şefii Rapidului, nu era Dan Şucu la vremea respectivă au ezitat.

ADVERTISEMENT

Când au văzut părinţii că Rapid îl vrea pe copilul lor, chiar dacă oficialii Rapidului nu voiau să plătească, au plătit ei 3000 de lei ca să meargă copilul la Rapid şi acum clubul să se mândrească cu el, a dezvăluit Alin Grigore la SPOTLIGHT.

Bozieru: “Cum ar fi pentru fiecare copil să plătească 3000 de lei care ajunge la minifotbal?”

George Bozieru, prezent în studio, a fost angajat la Rapid în perioada respectivă, a argumentat că giuleştenii se raportau în momentul respectiv la un copil de 13 ani care avea nişte calităţi, nicidecum la o certitudine:

ADVERTISEMENT

“Bogdan Ungureanu este un copil extraordinar, este clar că Bogdan Lobonţ a avut un mare curaj. Este normal ca un club să beneficieze de o grilă de formare, promovare. 

Ungureanu a venit la Rapid în 2020, imediat după pandemie. George Maria era antrenor şi în cadrul clubului Rapid. Mi se pare normal ca un club să primească bani pentru dezvoltarea jucătorului. 

ADVERTISEMENT

“Rapid se raporta la un copil de 13 ani care nu putea să fie numit pariu”

La 13-14 ani era prematur să îţi dai seama dacă va ajunge. Cum ar fi pentru fiecare copil să plătească 3000 de lei care ajunge la minifotbal? Rapid era în Liga a II-a când a venit Ungureanu.

Să zicem că Voinţa Buftea vrea să îl dea pe jucător, iar Rapidul vrea să îl ia, dar nu îşi permite 3000 de lei. Singura victimă este copilul în această dispută. În acel moment, Rapid se raporta la un copil de 13 ani care nu putea să fie numit pariu. 

Ok, avea calităţi, dar nu poţi risca şi nu mi se pare neapărat greşită opinia Rapidului de atunci, cât este o lipsă de comunicare între cele două părţi”, a spus Bozieru la SPOTLIGHT.

Dezvăluiri despre transferul lui Bogdan Ungureanu la Rapid

ADVERTISEMENT