ADVERTISEMENT
Carousel hot news

STEAUA. Super dezvăluire! Cît a COSTAT Sănmărtean

STEAUA. Lucian Sănmărtean trăieşte o a doua tinereţe la Steaua, iar evoluţiile de senzaţie din ultima perioadă l-au propulsat titular la echipa naţională. Ascensiunea mijlocaşului a...
Autor: Răzvan Scarlat | 16.11.2014 | 18:20
Lucian Sanmartean,Danzell Gravenberch

STEAUA. Lucian Sănmărtean trăieşte o a doua tinereţe la Steaua, iar evoluţiile de senzaţie din ultima perioadă l-au propulsat titular la echipa naţională. Ascensiunea mijlocaşului a început la FC Vaslui, grupare unde a ajuns în 2010. Alături de Adailton şi Wesley, “Magicianul” i-a dus pe “galben-verzi” la un pas de titlul de campioni, însă arbitrajele ostile pe final de sezon au stopat visul lui Adrian Porumboiu de a fi numărul unu în România. Un lucru este, însă, cert. Suporterii Stelei nu s-ar fi putut bucura de “floricelele” lui Lucian, dacă nu era FC Vaslui, grupare patronată la momentul respectiv de fostul mare arbitru internaţional.

ADVERTISEMENT

“Sănmărtean se antrena prin parcuri la Bistriţa”

STEAUA. FANATIK.RO a discutat cu Adrian Porumboiu, omul care a avut un rol deosebit în relansarea carierei lui Sănmărtean. “Dacă nu era Vasluiul, Lucian se antrena şi acum prin parcuri. Îl dăduse Halagian afară de la Bistriţa, iar eu am avut încredere în el. I-am plătit lui Pădureanu 60.000 de euro şi l-am adus în Moldova”, a dezvăluit Porumboiu. Anul trecut, fostul arbitru a primit o cerere care acum pare mai mult decît ridicolă. “Într-o zi, m-am trezit cu Ilie Stan îmi birou. Îmi spune: . De parcă era şi greu să aleg… Apoi am avut meci cu CFR, iar Lucian mi-a cîştigat meciul, i-a pus pe toţi cu botul pe labe. Nu m-am înşelat nici atunci. Păi uite unde este Sănmărtean şi unde este Ilie Stan. E mare fotbalist, domnule! Mai avea toane, se mai supăra, se mai accidenta, dar nu aveai ce să-i reproşezi din punct de vedere profesional. Muştruluiala mea i-a prins bine! Trebuie să fie acum lîngă Ronaldo”, a spus Porumboiu.

Adrian_Porumboiu-660x400

ADVERTISEMENT

La Vaslui, Wesley îl avea pe Lucian! La Iaşi cine să-i centreze? Prunea şi Nechita?”

STEAUA. Porumboiu vorbeşte apăsat despre Sănmărtean. Tristeţea i se simte în glas. Se gîndeşte la super echipa pe care a creat-o la Vaslui în urmă cu doi ani. “Ce echipă am avut atunci! Acesta este cel mai mare regret al meu, faptul că nu am luat nici un trofeu, deşi aveam cea mai bună echipă. Dar jocurile nu erau făcute pentru Vaslui”, şi-a amintit Porumboiu. Fostului mare arbitru i-a zburat, apoi, gîndul la Wesley. “Cu cine să joace la Iaşi? Păi cine să-i centreze să dea gol? Prunea sau Nechita? La Vaslui îi avea pe Sănmărtean şi Adailton. E mare fotbalist, domnule!”, a spus fostul finanţator al lui FC Vaslui.

FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-FC VASLUI 1-2,LIGA 1 (19.09.2010)

ADVERTISEMENT

400.000 de euro este cota lui Sănmărtean conform transfermarkt.de

148 de partide a jucat Sănmărtean pentru FC Vaslui. A marcat 12 goluri şi a reuşit 39 de assist-uri

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!