Fotbal international

Dezvăluire inedită despre Alex Pașcanu. “A venit cu fasolea din Anglia!” ?

10.07.2019 | 14:00
Alexandru Pascanu in meciul de fotbal dintre Anglia U21 si Romania U21 din etapa a II-a, grupei C a Campionatului European 2019, disputat pe stadionul Dino Manuzzi din Cesena, Italia, vineri, 21 iunie 2019.© FOTO:Hepta /Sport Pictures

Vlad Munteanu, managerul echipei naționale a României U21, a dezvăluit că Alex Pașcanu și-a adus conserva de fasole din Anglia în stagiul de pregătire susținut de echipa antrenată de Mirel Rădoi pentru Campionatul European U21 găzduit din Italia și San Marino.

Dezvăluire inedită despre Alex Pașcanu

Acesta susține că Alex Pașcanu dă o atenție foarte mare pregătirii fizice, iar fundașul lui Leicester în vârstă de 20 de ani apelează la conservele de fasole aduse din Anglia care sunt special făcute pentru sportivi.

“Pașcanu a venit cu conserva de fasole din Anglia. Fasolea ajută la nutriție. Era special făcută, cu asta s-a obișnuit acolo. La națională există un cod de etică. Le-am spus jucătorilor de la patru loturi ce au voie și ce nu au voie să facă. Le-am explicat faptul că n-au voie, de exemplu, să își facă poze de Instagram în baie. Avem un departament de comunicare, urmărim lucruri, jucătorii sunt monitorizați”, a spus Vlad Munteanu, conform TV Digi Sport.

Alex Pașcanu în meciul România U21 - Croația U21. Sursă foto: sportpictures.eu
Alexandru Pascanu in meciul de fotbal dintre Romania U21 si Croatia U21 din etapa 1, grupa C a Campionatului European 2019, disputat pe San Marino Stadium, marti, 18 iunie 2019.© FOTO:Sport Pictures

Alex Pașcanu revine la Leicester

Alex Pașcanu a făcut parte din lotul echipei naționale a României U21 care a jucat în semifinalele Campionatului European din Italia și San Marino. Tricolorii lui Mirel Rădoi au fost învinși în penultimul act de Germania U21, scor 4-2, după ce în au terminat Grupa C pe prima poziție. România U21 a depășit echipe precum Franța U21, Anglia U21 și Croația U21.

Alex Pașcanu va revenit în această vară la Leicester, după ce clubul din Premier League a decis să activeze clauza de prelungire a contractului, informație dezvăluită de FANATIK. Fundașul reprezentativei de tineret s-a aflat pe lista de transferuri a FCSB-ului și CFR-ului în această perioadă de mercato.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri