Fotbal intern

Dezvăluire inedită făcută de ziua lui Gică Hagi! Cum i-a surprins pe toţi la Galatasaray

05.02.2021 | 20:03
Dezvaluire inedita facuta de ziua lui Gica Hagi Cum ia surprins pe toti la Galatasaray
ADVERTISEMENT

Daniel Stanciu a rememorat un episod cu Gică Hagi, pe care îl felicită astăzi, 5 februarie, cu ocazia zilei sale de naștere. Acesta a dezvăluit un episod surprinzător cu „Regele”, pe vremea când evolua în Turcia, la Galatasaray.

Directorul general al lui U Cluj și-a adus aminte de modestia lui Gică Hagi, povestind cum acesta, deși era vedeta echipei, avea o mașină mult mai urâtă decât a colegilor săi de echipă.

ADVERTISEMENT

Daniel Stanciu pune accent foarte mult pe ceea ce înseamnă „omul Hagi”, el reușind să-l cunoască bine și să aibă o relație de prietenie cu el.

Dezvăluiri de ziua lui Gică Hagi, în perioada sa de la Galatasaray

Daniel Stanciu a dezvăluit un episod de modestie a lui Gică Hagi, din vremea în care „Regele” juca la Galatasaray: „Hagi a fost imens ca fotbalist, dar și ca om. La Galatasaray, Hagi avea cea mai mică, urâtă și ponosită mașină, deși el era de departe vedeta echipei.

ADVERTISEMENT

Am avut ocazia să-l cunosc pe omul Hagi pentru care am o admirație enormă și în ziua de astăzi.

Este un om de o modestie ieșită din comun și asta spune multe despre el și nu e întâmplător tot ce a reușit să facă în viață”, s-a confesat Daniel Stanciu la TV LookSport.

ADVERTISEMENT

Și Gabi Balint are o amintire hazlie cu Gică Hagi

Gabi Balint și-a adus și el aminte de o întâmplare amuzantă petrecută cu Gică Hagi, fostul său coleg de la Steaua, dar și din naționala României: „Sforăia! Se punea în pat și adormea în cinci minute! Sforăia și ne deranja”.

„De dimineață, patul lui era plin de ghemotoace de hârtie, arunca Belodedici în el”, a povestit Gabi Balint, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi a fost felicitat de multe personalități din fotbal și nu numai cu ocazia împlinirii vârsteri de 56 de ani, printre care și din partea lui Ianis, fiul său, care i-a dedicat o postare pe contul personal de Instagram.

  • 5 februarie reprezintă și ziua de naștere a lui Cristiano Ronaldo, Carlos Tevez, Neymar sau a lui Adnan Januzaj
ADVERTISEMENT