Dezvăluire marca FANATIK: Adrian Mutu, selecţionerul naţionalei de tineret, a luat o bătaie zdravănă în faţa unui restaurant libanez la modă. Vezi cine l-a bătut pe “Briliant”. Prima reacție a lui Mutu. EXCLUSIV

EXCLUSIV FANATIK
Claudiu Ilie   
în Sport
08/03/2020, 15:49
Dezvăluire marca FANATIK: Adrian Mutu, selecţionerul naţionalei de tineret, a luat o bătaie zdravănă în faţa unui restaurant libanez la modă. Vezi cine l-a bătut pe “Briliant”. Prima reacție a lui Mutu. EXCLUSIV GALERIE FOTO EXCLUSIV FANATIK

Adrian Mutu nu se fereşte de necazuri! FANATIK a aflat în exclusivitate că selecţionerul echipei naţionale de tineret era la restaurantul libanez Mandaloun, unul în mare vogă, şi a primit o bătaie zdravănă din partea lui Aurel al lui Caran. Totul s-a întâmplat în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 1:00.

Adrian Mutu a luat o bătaie zdravănă în faţa unui restaurant libanez la modă

Din informaţiile FANATIK, Mutu s-a îmbătat şi a vorbit urât la masă, l-a jignit pe liderul cunoscutului clan din Pantelimon.

Imediat, Caran s-a enervat, l-a scos afară din restaurant şi i-a dat doi pumni lui Mutu. În cele din urmă, “Briliantul” a fost salvat de mai mulţi apropiaţi prezenţi în restaurant.

Prima reacție a lui Adrian Mutu

Adrian Mutu a oferit în exclusivitate o reacție pentru FANATIK după incident: „Nu am nevoie de așa ceva acum. Nu mă interesează bârfele de stradă…Nu vă dați seama ce scrieți…Mă știți bine, mă vedeți pe mine să iau bătaie? Sau să mă bat din postura de antrenor al Naționalei?

Îmi faceți numai rău cu bârfele astea…sunați-l pe nașul meu, a fost cu mine în noaptea aia.

Am intrat la „Mandaloun”, într-adevăr, să salut niște prieteni. Cineva a făcut o glumă proastă la adresa mea și i-am zis nașului să plecăm. Nu știu dacă am stat cinci minute…restul sunt can-canuri. Avem treburi serioase, să ne calificăm, meciuri importante, iar lucrurile de genul ăsta strică atmosfera din jurul Naționalei”.

Adrian Mutu, celebru pentru scandalurile în care a fost implicat de-a lungul anilor

Adrian Mutu, actualul selecționer al naționalei U21 a României este un abonat al scandalurilor celebre în ultimii ani.

Fostul mare atacant a fost un bad-boy atât pe teren, cât şi în afara sa. În perioada în care încă activa ca fotbalist, Mutu s-a remarcat cu o serie de evenimente mondene răsunătoare.

În 2006, înaintea partidei România-Bulgaria, disputată la Constanţa, Mutu a călcat grav pe bec. Aflat într-un restaurant, “Briliantul” a agresat un ospătar. Mutu l-ar fi bătut pe ospătar în camera de hotel.

Peste trei ani, la Belgrad, după un Serbia – România 5-0, Mutu a plecat împreună cu Ratko Buturovic, un alt personaj controversat, la Novi Sad. Cei doi au petrecut toată noaptea.

În 2015, Mutu s-a bătut cu un alt fost jucător al României, Sabin Ilie. După mai multe pahare, Adrian Mutu i-ar fi spus lui Sabin Ilie că Adrian Ilie nu a fost un mare fotbalist. Sabin Ilie s-a enervat, cearta a degenerat și cei doi s-au luat la bătaie. Primul s-a ales cu ochiul vânăt, iar Adrian Mutu  cu buza spartă

Cine este Aurel al lui Caran

Aurel al lui Caran, pe numele său Aurel Caran, este un personaj cu apariții în lumea fotbalului românesc în ultimii ani, fiind surprins în 2018 alături de șefii de la CFR Cluj la sărbătorirea titlului din Liga 1.

În 2015, Aurel Caran a avut mari probleme cu legea. Acesta a fost dat în urmărire internațională după ce a dispărut din arestul la domiciliu primit în timpul anchetei într-un dosar de cămătărie.

Caran a primit o condamnare de 3 ani și zece luni de închisoare în 2012 după ce a tras mai multe focuri de armă asupra fratelui său, și el unul dintre capii clanului. Numele lui Aurel Caran a apărut și într-un dosar de prostituție cu minore.

Închide ×