Life

Dezvăluire neașteptată despre Inna. Nimeni nu știa că se ocupa cu asta înainte să devină celebră

03.08.2020 | 16:54
Dezvaluire neasteptata despre Inna Nimeni nu stia ca se ocupa cu asta inainte sa devina celebra
Dezvăluire neașteptată despre Inna. Nimeni nu știa că se ocupa cu asta înainte să devină celebră. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Inna, pe numele adevărat Elena Alexandra Apostoleanu, este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică ușoară, însă puțină lume știe care a fost primul loc de muncă pe care l-a avut. Îndrăgita cântăreață a mărturisit recent cu ce s-a ocupat înainte de a deveni celebră.

Frumoasa artistă din Constanța a lucrat ca secretară într-o agenție imobiliară deținută la vremea respectivă de actualul ei manager, Lucian Ștefan, bărbatul care a crezut în pasiunea cântăreței și a făcut-o celebră în țară, dar și peste hotare.

ADVERTISEMENT

Lucian Ștefan a fost inclus printre primii 30 de tineri de succes din România, ele fiind cel care a îndrumat-o pe Inna spre o carieră în muzică, deși nu știa nimic despre acest domeniu. Tot el a fost cel care a susținut-o pe artistă încă de la începutul carierei.

Inna, dezvăluire despre primul ei loc de muncă. Care a fost acesta

Inna a terminat studiile facultății de științe politice, însă nu a lucrat niciodată în acest domeniu. Mai mult decât atât, primul job al cântăreței a fost de secretară într-una dintre agențiile imobiliare deținute de actualul manager, nimeni altul decât Lucian Ștefan.

ADVERTISEMENT

„Primul meu job oficial a fost cel de secretară la agenția imobiliară de atunci a actualului meu manager”, a mărturisit frumoasa brunetă într-un interviu pentru revista Unica.

Întrebată ce și-ar fi dorit să facă dacă nu și-ar fi urmat visul legat de muzică, celebra artistă a declarat că i-ar fi plăcut foarte mult să devină fotograf sau chiar make-up artist, așadar ar fi rămas în zona artistă. În plus, Inna spune că și-ar fi dorit să dubleze vocile unor personaje din desene animate.

ADVERTISEMENT

„Eu am studiat la facultatea de științe politice, dar sigur nu aș fi lucrat în domeniu (râde). Mi-ar fi plăcut tot în zona artistică – fotograf, poate chiar și make-up artist, dar și să dublez vocea unor personaje din desene animate”, a completat bruneta.

Cine este Lucian Ștefan, managerul artistei din Constanța

Lucian Ștefan a început să lucreze încă de la o vârstă foarte mică. Și-a dezvoltat prima afacere la doar 12 ani, o sală de internet din stațiunea Costinești, ca după câțiva ani să se implice în domeniul imobiliar. Tânărul a reușit să aibă 9 sedii și peste 50 de agenți imobiliari, la vârsta majoratului făcând deja o mică avere.

ADVERTISEMENT

La 18 ani a decis să schimbe macazul și s-a implicat în cariera muzicală a cântăreței Inna. Chiar dacă a luat totul ca pe o provocare, tânărul milionar a reușit în numai 3 ani să se mute în Los Angeles unde s-a perfecționat în industria muzicală.

Brandul managerului este unul de succes atât în țară, cât și peste hotare, tânărul fiind extrem de cunoscut. Așa se face că Lucian Ștefan reprezintă nume grele din muzică printre care se numără Alexandra Stan, Antonia, Carlas Dreams sau Nicoleta Nucă.

View this post on Instagram

2020 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

A post shared by Stefan Lucian (@luciansss) on

 

ADVERTISEMENT