Life

Dezvăluire rușinoasă despre Cătălin Botezatu, făcută de Cristina Bâtlan, de la Imperiul Leilor: „Un împrumut pierdut”

Cristina Bâtlan a făcut o mărturisire complet neașteptată despre Cătălin Botezatu. Cum a dezamăgit-o celebrul designer pe antreprenoarea de la Imperiul Leilor?
01.07.2022 | 17:02
Dezvaluire rusinoasa despre Catalin Botezatu facuta de Cristina Batlan de la Imperiul Leilor Un imprumut pierdut
Cristina Bâtlan a făcut o mărturisire neașteptată despre Cătălin Botezatu. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Bâtlan, de la Imperiul Leilor, a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță și, pusă în fața sosurilor picante, a făcut mai multe dezvăluiri la care puțini oameni s-ar fi așteptat. Cătălin Botezatu îi este dator celebrei antreprenoare.

Cătălin Botezatu, într-o situație rușinoasă. Ce a spus despre el Cristina Bâtlan, jurata Imperiul Leilor?

Cristina Bâtlan a aflat regulile rubricii sosurilor iuți din emisiunea lui Cătălin Măruță abia după ce a acceptat provocarea. Astfel, ea s-a văzut în fața unor întrebări dificile.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, ca o adevărată  „Leoaică”, vedeta Pro TV nu s-a lăsat intimidată și a răspuns sincer majoritatea curiozităților.

Printre cele mai neașteptate dezvăluiri este cea pe care a făcut-o despre Cătălin Botezatu. Cristina Bâtlan a mărturisit că, în urmă cu mai mulți ani, i-a dat celebrului designer țesături în valoare de 5000 de euro, însă nu și-a primit niciodată banii pe ele.

ADVERTISEMENT

„Cătălin Botezatu, 5000 de euro. I-am dat țesături pe care nu le-a plătit și am considerat că este un împrumut pierdut”, a declarat jurata de la Imperiul Leilor. 

Cine sunt vedetele care i-au cerut pantofi gratis Cristinei Bâtlan?

Cristina Bâtlan deține Musette, un consacrat brand de pantofi, iar antreprenoarea a recunoscut că au fost și vedete care, în mod direct sau mai subtil, i-au sugerat să le ofere încălțăminte gratis.

ADVERTISEMENT

„Oana Roman, Andreea Marin și Catrinel Menghia”, sunt celebritățile din România numite de Cristina Bâtlan.

Care este cel mai zgârcit investitor de la Imperiu Leilor?

Cristina Bâtlan se înțelege bine cu toți colegii săi de la Imperiu Leilor, dar atunci când a fost pusă în postura de a-l alege pe cel mai zgârcit dintre ei, vedeta l-a numit pe Sebastian Dobrincu.

ADVERTISEMENT

„Câteodată alegi pe cel care se supără cel mai puțin”, și-a motivat Cristina Bâtlan alegerea.

Totodată, vedeta a mărturisit faptul că Viorel Cataramă, celebru politician și soțul Adinei Alberts, i-a făcut avansuri.  „Leoaica”, însă, nu a precizat și perioada în care s-a întâmplat acest lucru.

 

ADVERTISEMENT