Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dezvăluire șoc: Radu Petrescu putea să-i dea roșu lui Edjouma și după terminarea meciului FC Voluntari – FCSB 1-2! Video exclusiv

Edjouma a fost cel mai bun jucător din Voluntari  - FCSB 1-2, dar și cel mai controversat. Francezul putea fi eliminat pentru intrarea la Armaș, chiar și după meci!
13.02.2023 | 13:41
Dezvaluire soc Radu Petrescu putea sai dea rosu lui Edjouma si dupa terminarea meciului FC Voluntari  FCSB 12 Video exclusiv
Dezvăluire șoc: Radu Petrescu putea să-i dea roșu lui Edjouma și după FC Voluntari - FCSB 1-2! FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a intervenit telefonic în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Președintele lui CFR Cluj a pus sub lupă faultul grosolan comis de Malcom Edjouma asupra lui Igor Armaș în FC Voluntari – FCSB 1-2. Fostul mare arbitru FIFA a venit cu un verdict interesant.

Verdict șoc al lui Cristi Balaj: Malcom Edjouma ar trebui suspendat chiar dacă n-a luat roșu în FC Voluntari – FCSB 1-2: „Cel vinovat ar trebui să stea deoparte”

Actualul președinte al lui CFR Cluj, rivala la titlu a roș-albaștrilor, consideră că Radu Petrescu a comis o eroare gravă în momentul în care i-a arătat doar cartonaș galben mijlocașului francez. Balaj susține că „centralul” bucureștean trebuia să îl elimine pe Edjouma imediat după ce a văzut urmele lăsate pe fața lui Igor Armaș și cere ca fotbalistul de la FCSB să fie suspendat de către Comisia de Disciplină.

ADVERTISEMENT

„Fotbalul are greșeli. Există și asemenea greșeli. Ar fi important pentru un arbitru, atunci când nu controlează în totalitate o fază, să nu se grăbească în a acorda decizia, pentru că unora le e greu să treacă peste faptul că au greșit și să își repare greșeala. Ceea ce ar fi recomandat.

Pentru că într-un final e importantă decizia luată înainte de reluarea jocului. Și când vezi urmele lăsate de un jucător pe fața unui adversar, e clar că atunci când integritatea fizică e pusă în pericol mai bine revii asupra decizie pentru că eviți comentariile care ar putea să apară ulterior.

ADVERTISEMENT

Mi-aduc aminte de ce mi-a spus Colina, dându-mi exemplu atunci când un jucător nu a primit al doilea avertisment care trebuia să fie clar acordat în minutele de prelungiri la 3 sau 4-0 pentru o echipă. Și a fost întrebat arbitrul de ce nu a dat al doilea galben. Acesta a spus că nu mai conta în contextul jocului și a considerat că nu voia să iasă în evidență acordând al doilea galben în prelungiri

Colina l-a înțeles, după care imaginea următoare a fost de la etapa imediat următoare. Era vorba de grupele Champions League. Jucătorul respectiv a evoluat și a dat golul victoriei și în momentul acela am înțeles cu toții care a fost mesajul.

ADVERTISEMENT

Îmi doresc să avem în fotbalul românesc puterea sau capacitatea să sancționăm jucătorii atunci când considerăm că e necesar sau când apar erori majore să sancționăm jucătorii și după joc. Comisia de Disciplină ar trebui să sancționeze jucătorii care pun în pericol ceilalți jucători. Nu e corect, se putea întâmpla mult mai rau. Nu știm care sunt consecințele.

S-ar putea jucătorul să sufere o comoție sau dacă ar fi suferit o comoție, care să îl împiedice să evolueze etapele următoare, atunci cel vinovat ar trebui să stea deoparte, indiferent de echipa la care evoluează. Chiar și de la CFR Cluj dacă e”, a declarat Cristi Balaj, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Nu uitați: puteți urmări Fanatik SuperLiga în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK.RO la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT