Sporturi

Dezvăluire șocantă a unuia dintre baschetbaliștii înjunghiați la Brăila! ”Îl urăsc, a vrut să mă omoare”

29.09.2018 | 09:37
Baschetbalistul american Darrell Bowie, unul dintre cei doi sportivi înjunghiați la Brăila, a dezvăluit că îl urăște pe agresorul său, Daniel Gabriel Husein, poreclit “Dasaev”

Baschetbalistul american Darrell Bowie, unul dintre cei doi sportivi înjunghiați la Brăila, a dezvăluit că îl urăște pe agresorul său, Daniel Gabriel Husein, poreclit “Dasaev”. El a povestit că acesta a vrut să-l omoare și spune că incidentul a pornit fără ca baschetbaliștii să deranjeze pe cineva.

”A vrut să mă omoare, să mă despartă de fetița mea! Nu îl plac, îl urăsc! Îmi aduc aminte ce privire avea. Numai furie. De ce? Când un om te lovește cu cuțitul în stomac, în gât, e clar că vrea să te omoare. Nu vreau decât să sufere consecințele faptelor sale. Nu știu dacă am să cer daune materiale pentru ce a făcut, am să mă consult cu avocatul meu, să vedem ce decizie vom lua”, a declarat Bowie pentru gsp.ro.

Dezvăluirea unui baschetbalist înjunghiat la Brăila: ”M-a înjunghiat peste tot”

”Avusesem o zi lungă și obositoare și după antrenament am decis, împreună cu câțiva colegi, români și americani, să mergem în club, să ne relaxăm puțin. Eu abia venisem în oraș de o săptămână, nu cunoșteam pe nimeni în afară de ei și de antrenori. Nici acum nu înțeleg de ce ne-au atacat. Au sărit vreo 8-9 tipi pe noi. Nu le spusesem nimic, nu provocasem pe nimeni, nu a fost vorba despre nicio fată, cum am văzut că a apărut prin media. Doar colegul meu, Joseph, era cu o fată, dar nu era iubita lui, ci doar o prietenă foarte bună”, a precizat sportivul.

”Abia ajunsesem în club, de vreo jumătate de oră. Eram în picioare, în zona toaletei. Acolo, un tip m-a împins brutal din spate. Era acel Dasaev, dar atunci nu știam cine e. M-am întors și l-am îmbrâncit și eu. A zis ceva în românește, dar nu am înțeles. Oricum, nu erau scuze. M-a lovit cu pumnul, iar eu am ripostat la fel. Totul s-a petrecut extrem de repede. Nu mai știu când a apărut acel cuțit în mâna lui. A început să mă lovească, să mă taie, am simțit prima lovitură, în zona abdomenului, apoi celelalte. M-a înjunghiat în șapte, opt locuri. Peste tot! Pe față, pe gât, pe mâini, pe abdomen”, a dezvăluit Darrell Bowie, unul dintre baschetbaliștii americani înjunghiați la Brăila.

Darrell Bowie într-un meci din liga universitară din SUA
Darrell Bowie într-un meci din liga universitară din SUA

Darrell Bowie îi acuză și pe bodyguarzi

Darrell Bowie  îi acuză pe bodyguarzii din club că nu au sărit în apărarea lor: ”Nu mai știu ce au făcut bodyguarzii. Știu numai că, la un moment dat, i-am văzut că doar se uitau în timp ce noi eram atacați, în loc să ne apere. Simțeam loviturile de cuțit, dar nu mă gândeam decât că trebuie să lupt pentru viața mea, să nu cad, să nu îmi pierd cunoștința. Eram plin de sânge, simțeam durerea, dar eram cu gândul la fetița mea, Malia. Nu voiam să mor, să o las singură!

Nici nu mai știu cum am reușit să ieșim în stradă, să fugim. Apoi a venit salvarea, am ajuns la spitalul din Brăila. Foarte repede, medicii m-au anesteziat și am intrat în operații. M-am trezit a doua zi, când am fost transferat la București. A fost decizia doctorilor. Toți s-au purtat foarte bine cu mine și la Brăila, și la București. Nu am de ce să mă plâng”.

Baschetbalistul american recunoaște că nu a scăpat încă de coșmaruri: ”Aveam coșmaruri, revedeam tot ce s-a întâmplat, mă trezeam speriat. Și acum mă gândesc la asta destul de mult. N-am reușit să sun acasă, să vorbesc cu mama decât marți, la trei zile după cele întâmplate. Ea plângea, aflase ce se petrecuse, dar nu știa care e starea mea”.

Interlopul brăilean Daniel Gabriel Husein, poreclit “Dasaev”, a fost reținut pentru 29 de zile, după ce i-a înjunghiat pe cei doi baschetbaliști americani de la echipa ACS Cuza Brăila, Darrell Bowie şi Joseph McClain, el fiind principalul suspect în acest caz.

Darrell Bowie a declarat că a plecat pe proprie răspundere în  Statele Unite ale Americii, deși medicii i-au recomandat să mai rămână internat în România.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri