Sport

Dezvăluire șocantă despre situația financiară de la Dinamo: “ANAF i-a scutit de 23 de milioane de euro!”. Ce fost prim-ministru a intervenit. Video exclusiv

Dumitru Dragomir a dezvăluit la emisunea PROFEŢIILE LUI MITICĂ că Dinamo a fost scutită de 23 de milioane de euro de ANAF, la intervenţia lui Ponta.
25.01.2023 | 22:02
Dezvaluire socanta despre situatia financiara de la Dinamo ANAF ia scutit de 23 de milioane de euro Ce fost primministru a intervenit Video exclusiv
Dezvăluire șocantă despre situația financiară de la Dinamo “ANAF i-a scutit de 23 de milioane de euro!”. Ce fost prim-ministru a intervenit. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo este într-o situaţie critică din punct de vedere financiar. “Câinii” nu au niciun investitor de mai bine de doi ani şi jumătate, iar banii de la DDB sunt principalul sprijin financiar al formaţiei ajunse în liga secundă.

Dezvăluire șocantă despre situația financiară de la Dinamo: “ANAF i-a scutit de 23 de milioane de euro!”

Mitică Dragomir a declarat că situaţia de la club putea fi şi mai gravă, Dinamo fiind scutită în urmă cu 10 ani de plata a 23 de milioane de euro la ANAF. Fostul preşedinte al Ligii a spus că fostul premier Victor Ponta a intervenit şi a decis ştergerea acestei datorii, în direct la noua emisiune moderată de Horia Ivanovici, PROFEŢIILE LUI MITICĂ:

ADVERTISEMENT

“De când a lăsat Badea şi Borcea echipa, am spus că praful se alege de Dinamo. Să nu uităm că Dinamo a fost scutită de 23 de milioane de euro de ANAF. Ponta m-a dat pe mine afară şi a promis. Iar Pop, cel de la ANAF, a făcut puşcărie, că a şters 23 de milioane datorie. 

Ştiu eu sigur. Nu aşa… Păi de asta, în timpul Adunării Generale, Bogdan Bălănescu a ieşit în balcon să vorbească la telefon, iar când a revenit, s-a oprit la mine şi mi-a zis: «Nea Mitică, trebuie să votez cu Gino». Păi de ce? «Mi-au spus că mă dau afară, mă arestează». Eu am rămas tâmpit.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

“Nu cred că Dinamo are vreo şansă, cu toate că galeriile merită tot respectul”

L-a sunat Ionuț Negoiţă. În timpul Adunării Generale. În urmă cu 3-4 zile, Ionuț Negoiţă m-a invitat la masă şi mi-a spus: «Indiferent ce se întâmplă, jur că sunt cu tine, nea Mitică». În patru zile s-a schimbat totul. 

Dar, l-au scutit de 23 de milioane de dolari, Şerban Pop de la ANAF. Nu cred că Dinamo are vreo şansă, cu toate că galeriile merită tot respectul. Au băgat mai mult de 2 milioane de euro. Aţi mai pomenit aşa ceva?”, a spus Dumitru Dragomir la PROFEŢIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

“Eu îl felicit pe Ionuţ Negoiţă că a putut să scape de Dinamo numai cu 3-4 milioane de euro pierderi”

Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal a declarat că Ionuţ Negoiţă a scăpat ieftin cu 3-4 milioane de euro pierdere din “afacerea” Dinamo, în condiţiile în care paguba putea fi de 10 ori mai mare:

“Eu îl felicit pe Ionuţ Negoiţă că a putut să scape de Dinamo numai cu 3-4 milioane de euro pierderi. Dacă nu rezolva cu ANAF-ul şi mai stătea, pierdea 40-50 de milioane de euro. Părerea mea este că dacă vine Aviaţia Americană să salveze Ucraina şi dintr-un avion să le lase câteva sacoşe cu bani, poate să salveze, altfel nu.

ADVERTISEMENT

Nu au nicio şansă. Dacă vine un investitor, ca să pună pe picioare clubul are nevoie de 10 milioane astăzi şi 10 milioane la anul. Cu asta, Dinamo va fi din nou pe linia de plutire”, a conchis Dragomir.

ADVERTISEMENT