Life

Dezvăluirea dramatică făcută de soțul actriței Ileana Stana Ionescu înainte de moartea ei, pentru FANATIK: „Nici eu nu sunt într-o stare extraordinară”

Soțul actriței Ileana Stana Ionescu a făcut câteva mărturisiri emoționante, de-a dreptul dramatice, înainte de moartea ei, pentru FANATIK.
30.06.2024 | 15:09
Dezvaluirea dramatica facuta de sotul actritei Ileana Stana Ionescu inainte de moartea ei pentru FANATIK Nici eu nu sunt intro stare extraordinara
Ileana Stana Ionescu s-a chinuit mult în ultima perioadă a vieții slae
ADVERTISEMENT

Andrei Ionescu, soțul actriței Ileana Stana Ionescu a acordat la începutul anului trecut un interviu în exclusivitate pentru FANATIK, în care ne punea la curent cu starea de sănătate a doamnei teatrului și filmului românesc.

Dezvăluirile dramatice făcute de soțul regretatei Ileana Stana Ionescu înainte de moartea ei

Situația ei s-a deteriorat de la un an la altul, în urma celor două AVC-uri suferite. Fiul lor, Andrei Manuel, a fost cel care le-a sugerat să se retragă din lumina reflecoarelor, cunoscând foarte bine starea mamei sale, băiatul fiind de profesie doctor.

ADVERTISEMENT

Andrei Ionescu ne-a spus cu regret în glas că, din nefericire, în ultima perioadă a vieții sale, Ileana Stana Ionescu trebuia să fie păzită la fiecare pas, căci avea pierderi serioase de memorie. De altfel, din cauza sănătății precare, cei doi nu au mai ieșit în public. Ileana și-a dorit ca oamenii să o țină minte așa cum era odată, plină de energie și veselie, nu zăcând la pat.

„Nici eu nu sunt într-o stare extraordinară. Sunt aproape orb”

„Ileana este mai bine, dar nu mai are forța pe care o avea. Doarme foarte mult… Problema e că nu-și amintește multe lucruri. Nici eu nu sunt într-o stare extraordinară. Sunt aproape orb. Știi cum se întâmplă, încetul cu încetul ne părăsește corpul odată cu trecerea timpului.

ADVERTISEMENT

Ileana nu vrea să mai apară pentru că vrea să fie ținută minte așa cum am cunoscut-o toți. Ea nu mai poate juca, deci nu ne mai putem bucura de talentul ei.

Cele două accidente cerebrale pe care le-a suferit au fost un semnal că trebuie să facă o pauză, să facem amândoi o pauză”, sunt dezvăluirile cutremurătoare făcute de soțul actriței Ileana Stana Ionescu, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

În cadrul aceluiași interviu, artistul ne-a spus despre soția lui că era mereu o fire veselă, care umplea fiecare încăpere în care intra. A descris-o drept o fire mai zburdalnică, o femeie care putea să îl facă până și pe cel mai ursuz om să zâmbească. Citește aici interviul complet, plin de regrete, oferit de Andrei Ionescu pentru FANATIK.