Life

Dezvăluirea făcută de Adda despre tratamentul bolii Lyme: ”Este a doua oară după 12 ani”

Anunțul făcut de Adda legat de boala Lyme cu care a fost diagosticată după o luptă foarte lungă. Ce spune despre tratament.
29.09.2022 | 11:06
Dezvaluirea facuta de Adda despre tratamentul bolii Lyme Este a doua oara dupa 12 ani
Anunțul făcut de Adda legat de boala Lyme. Ce spune despre tratament. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Dezvăluirea făcută de frumoasa blondină despre tratamentul bolii Lyme. Ce i se întâmplă fostei concurente de la Asia Express pentru a doua oară în ultimii 12 ani. Vedeta a oferit detalii despre suferința sa.

Anunțul făcut de Adda legat de boala Lyme. Ce spune despre tratament

Adda a făcut un anunț neașteptat despre boala Lyme și despre tratamentul pe care-l urmează de câteva luni. Cântăreața a transmis că are febră foarte mare, subliniind că nu are simptome specifice noului tip de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Este pentru a doua oară în 12 de ani când artista are o temperatură corporală foarte mare. Acest lucru demonstrează că pastilele și injecțiile pe care le face funcționează foarte bine și organismul luptă cu boala.

„Am febră mare, natural. Nu am Covid. E o răceală. Ideea e că din cauza Borreliei, eu nu am făcut febră niciodată. Este a doua oară, după 12 ani, când fac febră natural, nu indusă de hipertermie!

ADVERTISEMENT

Semn că tratamentul funcționează și că sistemul imunitar începe să își facă treaba! Doamne ajută! Mă simt ca naiba, jur! Dar sunt fericită!”, este anunțul făcut de Adda pe contul de Instagram.

Adda, dezvăluiri despre lupta cu boala de care suferă

Adda s-a apucat de scris o carte, intitulată Cele trei Adda, în paginele căreia face dezvăluiri despre lupta cu boala de care suferă. Îndrăgita artistă trăiește fiecare zi la intensitate maximă și se bucură de micile plăceri.

ADVERTISEMENT

Cântăreața își așterne pe foi sufletul și suferința, simțind că în felul acesta se va descărca și va ajuta și alte persoane să afle la timp că au boala Lyme, o infecţie care este produsă de bacteria Borrelia burgdorferi.

„Am avut noroc că n-am murit! La început era doar cutanant, pur şi simplu am avut o explozie, eram acasă, stăteam pe pat, şi mi-a bubuit pielea! Am făcut şi nod în gât, adică mă sufocam.

ADVERTISEMENT

Aveam ganglionii ca nişte mingi de tenis, pe la gât, inghinal… eram varză! Intram în duş şi nu simţeam apa pe piele!”, povestea în urmă cu ceva vreme Adda, conform wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT