Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dezvăluirea lui Alex Chipciu despre discuția avută cu Gigi Becali. Video exclusiv

Alexandru Chipciu a dezvăluit una dintre discuțiile savuroase pe care le-a avut cu Gigi la FCSB și cum a trecut peste criticile patronului. Sfat pentru actualii jucători.
03.11.2022 | 12:51
Dezvaluirea lui Alex Chipciu despre discutia avuta cu Gigi Becali Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Alexandru Chipciu și-a luat revanșa cu U Cluj în fața fostei sale echipe, FCSB, iar mijlocașul a intervenit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Alex Chipciu, dezvăluiri despre criticile lui Gigi Becali: „I-a spus Meme că sunt supărat, că sunt distrus”

Chipciu și-a adus aminte de cum era pe vremea când FCSB domina orice adversar în campionat și cum a gestionat relația cu Gigi Becali și criticile sale: „Era supărat după un meci cu Oțelul că n-am alergat. Cred că i-a spus Meme că sunt supărat, că sunt distrus. Mă schimbase Reghe la pauză.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS.

M-a sunat și mi-a zis: «Bă, tată, dacă nu alergi e greu să joci aicea la Steaua!» Îmi zicea că nu știu ce prostii fac. I-am zis că o să îi arăt că sunt cel mai bun jucător. Eu îi zic că erai supărat și tu acum îi spui că ești cel mai bun? Mi-a zis Reghe a doua zi. Nu era niciunul care să plângă pe acolo prin vestiar”.

Fostul jucător al FCSB transferat la Anderlecht a dezvăluit motivele pentru care vicecampioana României se află într-o situația atât de dificilă: „Cred că depinde și de jucător cum simte presiunea. În același timp cred că și ține la jucători și simțeai apropierea lui. Sunt tineri, dar cred că au venit și mulți într-un timp foarte scurt și să joace sub presiune”.

ADVERTISEMENT

Însă în perioada în care Chipciu juca la FCSB, ștacheta era mult mai sus ridicată: „Reghe ne-a băgat în cantonamentul după ce câștigasem cu 1-0, 2-0 un meci în Cupa României. Că trebuia să dăm 3-4 goluri. Sunt așteptările mari. Cu Anderlecht, au făcut un meci bun, peste nivelul din SuperLiga. Eu cred că pot câștiga derby-ul, mai ales că joacă acasă”.

Mamadou Thiam, dorit de FCSB și Rapid: „Știu că au fost interesați”

Atacantul francez a făcut un meci de senzație împotriva FCSB. A reușit să marcheze și a fost aproape de „dublă” la o fază excelentă în care a șutat violent în bara transversală.

ADVERTISEMENT

Alexandru Chipciu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că Mamadou Thiam a fost dorit și de FCSB: „Știu că au fost interesați de Thiam. Și Rapidul. Eu mi-am dat seama de la primul antrenament că e fotbalist. A dat zece goluri în Ligue 2 la Nancy.

Defilează în Liga 1. Ne-a ajutat enorm și are calitate unu contra unu și finalizare. A venit și nepregătit și avea probleme de greutate”, a surprins jucătorul lui U Cluj.

ADVERTISEMENT

Universitatea Cluj a urcat pe locul 11 în campionat după victoria cu FCSB, în timp ce vicecampioana României se află pe locul 7 în SuperLiga, la nu mai puțin de 17 puncte de liderul Farul Constanța.

ADVERTISEMENT