Fotbal intern

Dezvăluirea lui Dennis Man: „5.000 de euro dacă luăm cartonașul roșu. Este cea mai drastică amendă de la FCSB”

07.10.2019 | 15:13
Dezvaluirea lui Dennis Man 5000 de euro daca luam cartonasul rosu Este cea mai drastica amenda de la FCSB
ADVERTISEMENT

Dennis Man a vorbit despre meciurile naționalei de tineret cu Ucraina și Irlanda de Nord, iar mijlocașul FCSB-ului este foarte încrezător pentru cele două partide. Man crede că duelul cu Ucraina va fi cel mai dificil și speră să treacă peste înfrângerea din prima etapă cu Danemarca, 1-2. Totodată, Man a făcut o dezvăluire despre amenzile de la FCSB și a precizat că un cartonaș roșu este echivalentul a 5.000 de euro.

Dennis Man, despre amenzile de la FCSB

Dennis Man, mijlocașul lui FCSB, a vorbit despre amenzile de la FCSB și a dezvăluit că cea mai drastică amendă din regulament este pentru cartonașele roșii primite: „Nu am luat nicio amendă și sper să nu iau vreodată. Cea mai drastică amendă este de 5.000 de euro la cartonașul roșu. Am auzit că pe vremea lui mister (n.r. – Mirel Rădoi) un cartonaș roșu era 1.000 de dolari, dar erau alte vremuri atunci”.

ADVERTISEMENT

„Suntem pregătiți, abia așteptăm să vină meciul. Nu există presiune, este o plăcere să joci pentru echipa națională. Important este să pregătim bine meciul și să dăm totul pe teren în meciul de joi. Primul meci este cel mai important, pentru că este dificil de jucat împotriva Ucrainei”, a mai spus Dennis Man.

  • 21 de ani a împlinit Dennis Man pe 26 august
Dennis Man, mijlocașul FCSB-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
Dennis Man, mijlocașul FCSB-ului. Sursă foto: sportpictures.eu

„Tricolorii mici” țintesc primul loc

„Sunt pretenții foarte mari de la noi, mai ales pentru că am avut un parcurs foarte bun la turenul din vară din Italia, iar eu cred că ar trebui să terminăm pe primul loc grupa de calificări. Oriunde sunt chemat vin cu plăcere. Au venit jucători, dar lotul a rămas unit, sunt jucători de calitate, avem un lot numeros și trebuie să facem o figură frumoasă”, a continuat mijlocașul FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

„N-am reușit să vorbesc cu Florinel Coman, dar sper ca amândoi să ne întoarcem cu victorii la echipa de club. Încerc să-mi intru în ritm, pentru că am lipsit două luni și sper să revin la capacitate maximă”, a încheiat Dennis Man.

  • 5.500.000 de euro este cota de piață a lui Dennis Man, conform transfermarkt.com
Tags: