Fotbal intern

Cum putea ajunge Dan Alexa la FCSB când juca în China: “Meme trebuia să vină aici” EXCLUSIV

Cum putea ajunge Dan Alexa la FCSB cand juca in China Meme trebuia sa vina aici EXCLUSIV

Ionel Dănciulescu a făcut o dezvăluire în interviul acordat în exclusivitate pentru FANATIK. Oficialul lui Dinamo Bucureşti şi-a adus aminte de faptul că Dan Alexa, antrenor aflat în iarnă pe lista lui Gigi Becali, a fost la un pas să fie transferat de FCSB în 2005.

“Pe Alexa l-au căutat și când eram amândoi în China. Jucam amândoi în China și vorbeam câte o oră două pe seară. În China se întrerupe campionatul vreo 2 săptămâni când joacă naționala. Știu că era căutat de Steaua și Meme ar fi trebuit să vină în China. Nu mai știu dacă a ajuns, nu pot să confirm și mă tot întreba „ce să fac?”, dar am rămas de acord să nu plece nicăieri. Noi atunci râdeam că eu aveam contract pe un an și el pe trei și când el a văzut că eu mă întorc acasă ar fi vrut și el să vină cu mine, să facă tot posibilul să se întoarcă acasă”, a declarat Ionel Dănciulescu pentru FANATIK.

Ce spunea Gigi Becali despre transferul lui Dan Alexa la FCSB

În 2005, când juca la Beijing Guoan, Dan Alexa a fost dorit de Gigi Becali la FCSB şi era pregătit să-i facă o ofertă fabuloasă. Fostul fotbalist al lui Dinamo nu a fost de acord cu banii oferiţi de patronul roş-albaştrilor şi a cerut o sumă mai mare.

Cum putea ajunge Dan Alexa la FCSB când juca în China. Dezvăluirea făcută de Ionel Dănciulescu
Cum putea ajunge Dan Alexa la FCSB când juca în China. Dezvăluirea făcută de Ionel Dănciulescu

“I-am spus că-i dau 200.000 la semnătură şi 110.000 salariu anual. Se ştie că la Steaua vorbim numai în dolari. După ce i-am dat 200.000 de dolari lui taică-su, Alexa a vrut să scoata mai mulţi bani şi mi-a spus că vrea 200.000 de euro, nu de dolari. N-am vrut să-mi încalc principiile. Dacă i-aş fi dat încă 40.000 de dolari, să-l fi văzut pe Alexa ce “câine până la moarte” mai era el şi cum juca cu o ditamai stea pe piept!”, declara Gigi Becali în 2005.