Life

Dezvăluirea teribilă a Mariei Dragomiroiu la 12 ani de la moartea Mădălinei Manole: “Atunci aş fi acţionat categoric”

Maria Dragomiroiu a făcut o dezvăluire teribilă despre Mădălina Manole, care în urmă cu 12 ani și-a pus capăt zilelor. Cele două artiste au fost ca niște surori.
05.09.2022 | 14:22
Dezvaluirea teribila a Mariei Dragomiroiu la 12 ani de la moartea Madalinei Manole Atunci as fi actionat categoric
Ce a spus Maria Dragomiroiu despre Mădălina Manole. Sursa foto: facebook,colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Maria Dragomiroiu a vorbit despre moartea Mădălinei Manole, cea care i-a fost precum o soră și care în urmă cu 12 ani s-a sinucis. Solista a făcut dezvăluiri interesante despre comportamentul Mădălinei Manole, de dinainte de deces.

Maria Dragomiroiu, dezvăluiri despre starea Mădălinei Manole dinainte de sinucidere

Maria Dragomiroiu a mărturisit în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai” că a suferit enorm când a aflat că buna sa prietenă nu mai este.  Mai mult, îndrăgita cântăreață a spus și că Mădălina Manole se confrunta cu o depresie care era vizibilă și că simțea că va muri de tânără.

ADVERTISEMENT

”Ea a fost o fire depresivă, se știa că era foarte exigentă cu ea, își iubea enorm familia, dar sunt convinsă că ceva a canalizat-o spre acest destin.

Ea simțea ceva, ea spunea că asupra familiei ei apasă un blestem și că s-ar putea să moară tânără și nimeni nu a fost lângă ea”, a declarat Maria Dragomiroiu la Kanal D.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Maria Dragomiroiu a precizat că Mădălina Manole nu era suficient de iubită de soțul său, iar într-o zi a uimit-o faptul că nu i-a spus că are nunta.

Maria Dragomiroiu regretă că nu și-a dat seama mai din timp de stările depresive ale regretatei interprete, deoarece ar fi ajutat-o. În prezent, o simte lângă ea, deși este plecată din această lume.

ADVERTISEMENT

”Mama era departe, iar omul de lângă ea nu a iubit-o destul încât să o salveze. Eu dacă aș fi știut aș fi luat-o la mine, dar nu mi-a spus.

Cu o zi înainte de nunta ei a plecat a plecat de la noi din casă la Botoșani și nu mi-a spus că este nunta ei, deci ceva era în neregulă.

ADVERTISEMENT

Dacă aș fi știut prin ce trece ea, prin stările alea, atunci aș fi acționat categoric. O simt și mă rog pentru sufletul ei, pentru că este într-un loc în care nu este bine. Mă rog ca Dumnezeu să o ierte”, a mai relatat Maria Dragomiroiu.

Mădălina Manole a decedat în 2010, după ce ar fi înghițit furadan. Avea doar 43 de ani și a lăsat în urma sa un băiețel, care în prezent locuiește cu tatăl său.

Înainte de a se sinucide, Mădălina Manole a lăsat un bilet de adio în care își cerea iertare pentru fapta sa și a scris, printre altele, că se simțea ”o nevrednică” pentru tot ceea ce avea în viața ei.

ADVERTISEMENT