Fotbal international

Ultimul transfer pe care Diego Maradona a vrut să-l facă! Claudiu Keşeru putea ajunge la Gimnasia

26.11.2020 | 23:22
Ultimul transfer pe care Diego Maradona a vrut sal faca Claudiu Keseru putea ajunge la Gimnasia
ADVERTISEMENT

Claudiu Keșeru a fost dorit de Diego Maradona la Gimnasia la Plata! Atacantul naționalei a mărturisit că un fost coleg i-a povestit lui „El Pibe d’Oro” despre fotbalistul român care joacă în Bulgaria, la Ludogorets.

Este vorba despre portarul  de 34 de ani, Jorge Brown, cunoscut ca Fatu Broun și care i-a dat mesaj lui Keșeru în urmă cu doar două săptămâni și i-a spus să vină în Argentina, la Gimnasia la Plata.

ADVERTISEMENT

Jorge Brown a fost concediat de Ludogorets la finalul anului 2019 și s-a întors în Argentina la Gimnasia la Plata, echipă la care era antrenat de cel mai mare fotbalist din toate timpurile, Diego Armando Maradona.

Claudiu Keșeru putea fi ultimul transfer al lui Diego Armando Maradona

Claudiu Keșeru a făcut această dezvăluire surprinzătoare și a vorbit despre mutare: „Mi-a scris un fost coleg, acum două săptămâni, care joacă la echipa unde antrena Maradona, Gimnasia la Plata, că mă vrea acolo. El i-a vorbit despre mine lui Diego. Nu mă așteptam, dar i-am spus că dacă nu era contextul actual, chiar luam în serios posibilitatea asta. Dar așa, chiar nu era posibil”, a șocat atacantul român într-un interviu pentru ultimafaza.ro.

ADVERTISEMENT

Acest transfer ar fi putut fi realizat dacă nu ar fi fost pandemia de coronavirus, iar Keșeru ar fi avut șanse destul de bune să ajungă în Argentina, după cum o spune chiar el: „Să lucrez cu Diego Armando Maradona…Chiar știind că e imposibil de realizat, faptul că exista posibilitatea ca Maradona să-mi fie antrenor, să-l am în fața mea zi de zi…de nedescris. Alții ar da averi pt a-l putea vedea o dată în viață”, a spus Keșeru cu regret pentru aceeași sursă.

Jorge Brown era foarte apropiat de la Claudiu Keșeru si spera să fie din nou coleg cu românul în Argentina. Cei doi au jucat împreună în Bulgaria la Ludogorets între 2017 și 2019, iar dacă Maradona nu ar fi murit la doar 60 de ani, puteam vorbi despre al doilea fotbalist român antrenat de Diego.

ADVERTISEMENT
Jorge Brown si prezentarea oficiala la campioana Bulgariei, Ludogorets. Sursa foto: Facebook Ludogoret
Jorge Brown si prezentarea oficiala la campioana Bulgariei, Ludogorets. Sursa foto: Facebook Ludogoret

Mesajul emoționant al lui Claudiu Keșeru la moartea lui Diego Armando Maradona

Claudiu Keșeru a fost foarte afectat de vestea primită chiar de la prietenul său argentinian Jorge Brown: „Știam că-și trăiește viața. Și nu credeam că o duce multe. Dar sincer, nu ma așteptam acum. Era ca George Best. Le făcea cu toate. Odihnește-te în pace, Diego!”, a spus cu regret Keșeru.

FANATIK a realizat în exclusivitate un interviu cu singurul fotbalist român antrenat de Diego Maradona în urmă cu trei ani, pe când argentianul antrena în Emiratele Arabe Unite.

ADVERTISEMENT

Diego Armando Maradona a încetat din viață la doar 60 de ani, în casa lui din Tigre, Argentina și a lăsat în urmă un gol imens. “El Pibe de Oro” a suferit un stop cardiorespirator, în timp ce se recupera după o operație pe creier suferită la începutul lui noiembrie.

ADVERTISEMENT