ADVERTISEMENT
Life

Dezvăluiri bombă despre Survivor România 2021! Doi concurenți au întreținut relații intime, în junglă: “Știe toată lumea”

Zanni a făcut o mărturie surprinzătoare despre doi concurenți de la Survivor România. Câștigătorul de la Kanal D este convins că doi participanți din Republica Dominicană s-au iubit.
Autor: Alexa Serdan | 22.07.2021 | 19:30
Dezvăluiri bombă despre Survivor România 2021! Doi concurenți au întreținut relații intime, în junglă: “Știe toată lumea”
Dezvăluiri bombă despre Survivor România 2021! Doi concurenți au întreținut relații intime, în junglă: “Știe toată lumea”. Sursa foto: Instagram.com

Protejatul lui Alex Velea a vorbit franc despre competiția sportivă pe care a câștigat-o în urmă cu câteva săptămâni. Cântărețul a venit cu dezvăluiri bombă din timpul filmărilor, în special despre Roxana Ghiță.

ADVERTISEMENT

Artistul a dezvăluit că a plăcut-o pe frumoasa Războinică, însă s-a îndepărtat de ea pentru simplu motiv că participanta ar fi avut ochi pentru mai mulți bărbați de la Survivor România.

Mai mult decât atât, Zanni este convins că Roxana Ghiță a întreținut relații intime cu unul dintre foștii concurenți. Este vorba de Musty, cu care tânăra a avut o legătură foarte apropiată.

ADVERTISEMENT

Zanni, mărturie uimitoare despre Survivor România despre relațiile intime din emisiune

„Prea pofticioasă. Îi prea plăceau concurenții de la Survivor. Îi plăcea de mine, eu mă simțeam bine, am crezut că îi plăcea doar de mine.

I-a plăcut de Jador, de Culiță. Roxana Ghiță, sub pătură, în baracă, a întreținut relații intime cu Musty. Știe toată lumea. E sută la sută, nu e zvon”, a spus Zanni în emisiunea „Ștafeta mixtă”, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

În plus, câștigătorul de la Survivor România crede că Roxana Ghiță a făcut același lucru și cu Andrei Dascălu, dar nu este sigur 100% în această privință.

Declarația artistului este oarecum susținută și de Sindy, care recent a mărturisit că Roxana Ghiță s-a cuplat cu Andrei Dascălu, în timpul unei vacanțe petrecute pe litoralul românesc.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat între Elena Marin și Cosmin Crăciun de la Survivor România

În ceea ce îi privește pe concurenții din echipa din care a făcut parte, cea a Faimoșilor, artistul a adus-o în discuție pe Elena Marin, cu care de-a lungul emisiunii a avut mai multe certuri și discuții aprinse.

Zanni a mărturisit că au fost multe gesturi din partea dansatoarei la adresa unor băieți din echipa roșie. Faimosul a susținut că fosta asistentă a lui Mihai Morar i-a făcut ochi dulci lui Cosmin Stanciu.

ADVERTISEMENT

Se pare că reality show-ul de la Kanal D nu a fost lipsit de ”combinații”, multe dintre ele nereușite, a ținut să mai adauge câștigătorul premiul cel mare de la Survivor România.

„Elena Marin s-a dat la mine și la Cosmin. Au fost numai combinații pe acolo, dar nereușite”, a completat protejatul lui Alex Velea, mai arată sursa menționată.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!