News

Dezvăluirile copilului de suflet al milionarului Dan Petrescu. Orfan, tânărul a fost în vacanțe cu familia afaceristului: ”Mi-ați adus fericire!”

Dispariția tragică a familiei Petrescu, decedată în accidentul aviatic de la Milano, l-a afectat teribil și pe un tânăr din Miercurea Ciuc. ”Bobby” a dezvăluit cum a ajuns să fie prieten cu Dan, cu Regina și cu fiul lor.
13.11.2021 | 15:38
Dezvaluirile copilului de suflet al milionarului Dan Petrescu Orfan tanarul a fost in vacante cu familia afaceristului Miati adus fericire
Dan și Regina Petrescu, decedați în accidentul aviatic de la Milano, din 4 octombrie, îl aduceau periodic la Monaco pe ”Bobby”, care se înțelegea perfect cu fiul milionarului
ADVERTISEMENT

Pe 3 octombrie anul curent, omul de afaceri Dan Petrescu, soția și fiul lor, dar și alte cinci persoane, și-au pierdut viața într-un tragic accident aviatic petrecut la Milano. Imediat după decolare, aeronava de 4 milioane de euro, pilotată chiar de magnat, a intrat în picaj, după care s-a prăbușit cu 300 de km/oră peste o clădire în renovare.

Considerat unul dintre cei mai bogați români, Dan Petrescu se întorsese recent din România, unde avusese de rezolvat ceva afaceri. Milionarul era un personaj discret, care se stabilise în Germania înainte de 1989 și care își clădise averea din investițiile în imobiliare și în industria auto.

ADVERTISEMENT

În mulțimea de reacții generate de tragicul accident aviatic de la Milano s-a strecurat, inițial neobservat, și mesajul sfâșietor publicat de ”Bobby”, un tânăr care astăzi are 33 de ani și locuiește la Londra.

”Dan Petrescu, Regina și Dănuț…Pfffff, mă încearcă toate emoțiile acum… Am crescut cu voi, mi-ați adus fericire pe chip, abia așteptam să veniți de Sărbători la mine și cât de bucuros eram să vă văd de fiecare dată!

ADVERTISEMENT

Viața asta uneori este greu de digerat și încă nu realizez ceea ce s-a întâmplat! Vă mulțumesc pt tot ceea ce ați făcut pt mine! Toți trei să plece așa grăbit împreună? Ireal și dureros! Vă iubesc enorm și sper că acolo unde sunteți mă vegheați! Ați lăsat un gol imens.. Drum bun, Dan, Regina și Dănuț! Dumnezeu să vă odihnească”, a notat ”Bobby”, care a postat și câteva fotografii cu el alături de familia Petrescu, în vacanțele petrecute acum mai bine de două decenii, la reședința milionarului din Monaco.

Sora lui Ion Țiriac l-a adus pe ”Bobby” în preajma familiei Petrescu

Chestionat de jurnaliștii de la interesulpublic.ro, ”Bobby” – Csaba Demeter pe numele real – a povestit cum a devenit un apropiat al familiei Petrescu. Originar din Miercurea Ciuc, ”Bobby” a ajuns în copilărie la Casa de Copii din Brașov, acolo unde lucra sora lui Ion Țiriac, Rodica.

ADVERTISEMENT

”Am avut norocul să fiu luat de la Leagănul de Copii din Miercurea Ciuc de către nimeni alta decât sora domnului Ţiriac, domnişoara Rodica, o femeie care şi-a dedicat viaţa şi tinereţea nouă. Totul a plecat de la aceşti oameni minunaţi care nu aşteptau nimic în schimb.

Pe lângă asta, jucam tenis şi eram talentat. Aveam şi un antrenor bun, pe nume Sorin. Era super friendly şi deschis cu noi. Aşa, domnişoara Rodica a decis să merg la Monaco să dau nişte teste la pian si la tenis. Este perioada în care familia Petrescu a apărut în viaţa mea”, a declarat ”Bobby” pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Apoi, tânărul a dat mai multe amănunte despre prima vacanță petrecută în străinătate alături de familia Petrescu și despre modul în care Dan, Regina și Dănuț s-au comportat cu el.

”Era vara anului 1999, aveam 11 ani și am avut primul zbor al meu cu avionul. Eu nu ştiam unde merg, era o surpriză. Cu mine mai era o colegă de la orfelinat, Larisa. Parcă şi acum, când închid ochii, ştiu fiecare secvenţă, fiecare trăire, chiar şi după 20 de ani. La Monaco am cunoscut familia Petrescu.

”De fiecare Crăciun, familia Petrescu venea să mă vadă la Casa de Copii de la Braşov”

Am intrat în locuinţa lor, unde aveam pregătit totul: haine, prosoape şi cadouri de welcome! Eram super entuziasmaţi. Îmi aduc aminte că Dănuţ a venit si m-a îmbrățișat fără nicio reţinere, ca si cum ne-am fi ştiut de-o viaţă.

Regina Petrescu, cu vocea ei caldă şi superbă, ne-a invitat la masă. De aici începea toată povestea mea frumoasă. Domnul Dan Petrescu era la fel ca doamna Regina, foarte primitor. Ne-a spus că abia aşteaptă să meargă la concert simfonic cu noi. Am avut vacanţa vieţii mele”, a rememorat ”Bobby”.

Pe lângă distracția aferentă, clipele de neuitat petrecute la piscină sau pe terenurile de tenis din Principat, ”Bobby” recunoaște că a primit o mulțime de lecții de viață și de sfaturi prețioase de la Dan și Regina Petrescu.

”Îmi aduc aminte cu drag că, de fiecare Crăciun, familia Petrescu venea să mă vadă la Casa de Copii de la Braşov. Noi aveam serbări de Crăciun, unde recitam şi eu poezii. Îmi aduc aminte ca erau foarte mândri, puteai să le citeşti asta pe chip.

”Fac parte din viața mea si ceea ce sunt azi sunt şi datorită lor!”

Au fost unii dintre mentorii mei, ei fac parte din viața mea si ceea ce sunt azi sunt şi datorită lor. La un moment dat, mă mai suna Regina, că era supărată pe mine. Intram în pământ, pentru că îmi zicea că domnişoara Rodica este tristă că sunt năzdrăvan.

Îmi amintesc o conversaţie cu domnul Dan Petrescu. M-a luat de-o parte şi mi-a spus că dacă vreau să devin cineva în viaţă trebuie să muncesc mult şi să respect regulile. Eram trist că îi supărasem, însă de fiecare dată erau înţelegători. Mergeam în vacanțe de vară, în excursii pe munte!”, a mărturisit ”Bobby” pentru interesulpublic.ro.

Copilul de suflet al familiei milionarului a amintit și faptul că nu a mai apucat să se vadă cu Petrescu jr, deși ”Bobby” îl aștepta la Londra. ”Cu doamna Regina vorbisem să vină la mine în Londra cu Dănuţ. Aveam planuri să ne revedem şi să depănăm amintiri. Vă spun cu mâna pe inimă, oameni ca aceştia se nasc o dată la 1000 de ani”. 

 

ADVERTISEMENT
Tags: