ADVERTISEMENT
News

Dezvăluiri cutremurătoare ale soției șoferului de TIR omorât într-o parcare din Franța. ”L-am văzut cum venea plin de sânge”

Declarații sfâșietoare ale soției șoferului de TIR omorât într-o parcare din Franța. Nimeni nu a vrut să o ajute.
Autor: Robert Cristea | 04.06.2021 | 19:29
Dezvăluiri cutremurătoare ale soției șoferului de TIR omorât într-o parcare din Franța. ”L-am văzut cum venea plin de sânge”
Dezvăluiri cutremurătoare ale soției șoferului de TIR omorât într-o parcare din Franța. ”L-am văzut cum venea plin de sânge”. Sursa foto: Colaj Fanatik

Soția șoferului de TIR omorât într-o parcare din Franța relatează clipele de coșmar prin care a trecut în noaptea în care s-a produs tragedia.

ADVERTISEMENT

În urmă cu două săptămâni, un șofer român de TIR a fost înjunghiat mortal de un atacator necunoscut într-o parcare de la marginea unei autostrăzi din nordul Franței. Incidentul a avut loc aproape de Calais.

“Am deschis ușa pe partea șoferului și deja l-am văzut cum venea plin de sânge pe lângă remorcă”, a relatat Liliana Condurache, soția șoferului ucis, conform Digi24.

Ce spune soția șoferului de TIR omorât într-o parcare din Franța

”M-am dat jos din cabină, și am început să bat cu pumnii în toate camioanele ce erau acolo.

ADVERTISEMENT

Am zis că totuși poate cineva vorbește franceze și mă uitam la matricolă să văd poate e vreunul număr de Franța”, a relatat Liliana Condurache.

Soția șoferului a explicat că nu știa limba pentru a suna la 112 și a coborât din TIR ca să ceară ajutor. Din păcate, ceilalți șoferi de TIR s-au speriat și nu au deschis cabina pentru a o asculta pe femeie.

 “Anul trecut s-au bătut cu cuțitele. Nu contează că este în pădure, parcare securizată, cei care lucrează în lumea transporturilor crede același lucru: nu o să se rezolve nimic.

ADVERTISEMENT

Paznicii nu sunt în nicio parcare chiar dacă este securizată, atâta are – o cameră de luat vederi, dar asta, într-o parcare securizată în Franța găsești una la sute de kilometri”, a povestit Liliana.

Până în acest moment nu s-a aflat cine e vinovat de moartea șoferului de TIR.

Liliana, șofer profesionist la rândul ei, este speriată acum să își reia munca din cauza pericolelor din parcările din Franța unde transportatorii sunt obligați să se odihnească.

ADVERTISEMENT

Atacurile hoților sau ale migranților care vor să ajungă ilegal în Anglia sunt foarte frecvente. Printr-o petiție adresată Parlamentului European, șoferii din România cer  parcări în sigure în care să simtă protejați.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!