Life

Dezvăluiri cutremurătoare. Care au fost ultimele cuvinte ale Anei Oros, femeia ucisă de câini lângă Lacul Morii

Ana Oros s-a stins din viață la doar 43 de ani, după ce a fost atacată brutal de câini, în timp ce alerga în zona Lacul Morii din București.
23.01.2023 | 22:49
Dezvaluiri cutremuratoare Care au fost ultimele cuvinte ale Anei Oros femeia ucisa de caini langa Lacul Morii
Ce i-a spus Ana Oros, preotului său, înainte de tragedia de lângă Lacul Morii. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O simplă tură de alergare s-a transformat într-o adevărată tragedie pentru familia Anei Oros, tânăra ucisă de câini lângă Lacul Morii.

Dezvăluiri dureroase despre Ana Oros, femeia ucisă de câini lângă Lacul Morii

Aceasta nu a mai putut fi salvată, fiind găsită deja decedată, iar totul s-a întâmplat destul de repede. Ana Oros a mai fost însă atacată și în urmă cu un an, tot în aceeași zonă, și tot de câini, ajungând la spital cu răni grave.

ADVERTISEMENT

Pasiunea pentru alergat însă nu a făcut-o să evite zona respectivă, drept urmare, tragedia nu a putut fi evitată.

Un val de comentarii a început să curgă pe contul de socializare al Anei, iar toți cei care au cunoscut-o o descriu ca fiind o persoană extrem de caldă, care se gândea mereu la cei din jurul ei.

ADVERTISEMENT

Inclusiv preotul Anei Oros a vorbit despre ea, într-o postare pe contul personal de socializare. Acesta a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte pe care femeia i le-a spus, chiar înainte de a fi ucisă cu bestialitate de câini.

Ce i-a spus Ana preotului său înainte de tragedie

Preotul Anei povestește că recitește constant sutele de mesaje pe care Ana i le-a trimis și recunoaște că le va șterge. Totodată, el a spus și care a fost ultima dezvăluire pe care femeia i-a făcut-o.

ADVERTISEMENT

”Mai stau puțin și mai recitesc o dată mesajele Anei, sutele ei de mesaje. Apoi le voi șterge pentru totdeauna, ducându-le cu mine în lumină, când voi muri și eu. Mușcat de câini sau înghețat în munți, zdrobit prin peșteri.

Post Scriptum. Ultimele cuvinte pe care mi le-a adresat, și singurele pe care o să le public, au fost: >”, a spus preotul Anei, pe pagina personală de Facebook.

ADVERTISEMENT

Mesajul dureros postat de preotul Anei Oros

Mai apoi, acesta a vorbit despre modul în care a cunoscut-o pe Ana. Preotul a avut doar cuvinte de laudă la adresa femeii, despre care spune că își dorea doar binele celor din jur și avea o bunătate ieșită din comun.

De asemenea, aceasta a mai dezvăluit că Ana ar fi murit din prea multă bunătate, având în vedere în vedere sufletul curat pe care aceasta îl avea.

El a făcut referire și la evenimentul de anul trecut, atunci când Ana a fost la un pas de moarte, însă chiar și așa, a preferat să creadă că ”răul” de atunci va dispărea.

”Ana a murit din prea multă bunătate. Că trebuie să fii bun pe dinafară, bun cu reflux ca să crezi că răul de acum o jumătate de an va fi îndreptat pentru că l-ai rostit pe numele lui urât”, a mai spus preotul în postarea sa.

Menționăm că Lacul Morii, zona unde femeia a fost ucisă, ascunde o poveste extrem de interesantă, pe care nu multe persoane o știu. Acesta mai este numit și ”Lacul Morții”. 

ADVERTISEMENT
Tags: