Life

Dezvăluiri cutremurătoare. Ce ar fi făcut fiul Zinei Dumitrescu cu urna cu cenușa mamei sale

Cătălin Botezatu a făcut declarații cutremurătoare. Acesta a dezvăluit unde s-ar afla urna cu cenușa Zinei Dumitrescu.
08.10.2021 | 09:48
Dezvaluiri cutremuratoare Ce ar fi facut fiul Zinei Dumitrescu cu urna cu cenusa mamei sale
Dezvăluiri cutremurătoare. Ce ar fi făcut fiul Zinei Dumitrescu cu urna cu cenușa mamei sale
ADVERTISEMENT

Zina Dumitrescu s-a stins din viață în martie 2019. Ultimii ani din viață i-a petrecut într-un azil. Prietenii nu au uitat-o în acea perioadă și o vizitau destul de des. Cel care și-a făcut apariția extrem de rar a fost însă fiul ei.

Cătălin Negreanu nu și-a schimbat atitudinea nici după moartea acesteia . Se pare că acesta ar fi lăsat la morgă urna cu cenușa mamei sale. Nici acum nimeni nu știe unde este.

ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu a povestit tot ce s-a întâmplat.

Dezvăluiri cutremurătoare. Ce ar fi făcut fiul Zinei Dumitrescu cu urna cu cenușa mamei sale

Se pare că fiul Zinei Dumitrescu nu este deloc interesat de ce s-a întâmplat cu urna cu cenușa mamei sale. Înainte de a muri, Zina Dumitrescu spunea că își dorește să fie înmormântată alături de mama ei.  Cătălin Negreanu, fiul acesteia, nu a ținut nicio clipă cont de dorința mamei sale și a decis să o incinereze.

Apropiații spuneau că acesta era furios pentru că ar fi fost scos din testament, asta după ce ani buni nu și-a vizitat deloc mama.

ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatul, unul dintre cei care a avut grijă de Zina Dumitrescu, nu știe nici acum ce s-a întâmplat cu urna. Se pare că aceasta a fost lăsată la crematoriu.

“Ultima oară când le-am întrebat pe fete, de fapt, la câteva luni după ce ea s-a stins din viață și a fost incinerată, am auzit, mă rog, nu știu dacă este adevărat sau nu, că nici până în acel moment, urna nu fusese ridicată de la crematoriu. Mai departe nu știm nimic.

ADVERTISEMENT

Nu s-a putut lua legătura, cel puțin eu nu am putut să iau legătură cu Cătălin Negreanu”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru CIAO.ro. 

Se pare că după moartea Zinei Dumitrescu, fiul acesteia ar fi vândut toate bunurile pe care a reușit să le obțină.

ADVERTISEMENT

Cătălin Negreanu și-a internat mama la azil

Cătălin Negreanu a fost cel care a decis să-și interneze mama într-un azil din Ghermănești. Se întâmpla în anul 2011. La vremea respectivă acesta spunea că nu se poate descurca și este depășit de situație.

A vizitat-o de câteva ori, apoi  dispărut. Nimeni nu a știut nimic de el ani buni, iar Zina Dumitrescu spunea că acesta ar fi în Elveția și de aceea nu poate veni să o viziteze.

După înmormântare a dispărut din nou, iar mai multe persoane au declarat că acesta nu a venit nici la parastasul de 6 luni al mamei sale. Ion Casian, cel care deținea azilul din Ghermănești l-a contactat pe Cătălin, dar acesta i-a transmis că nu este interesat și nu are de gând să vină la parastas.

ADVERTISEMENT